شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت نجات ۳ نفر از درون حریق منزل مسکونی توسط آتش نشانان مشهدی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه اندازی «تاکسی هوایی» بین گناباد-مشهد درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد ماجرای آن کوچه بن بست واریز هدیه ۲ میلیون تومانی روز معلم به حساب معلمان تا امشب | پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع «سه‌شنبه‌های مهر» ادامه دارد | افتتاح پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال
سرخط خبرها

این ۶ میوه زمستانی باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت ریه می‌شوند

  • کد خبر: ۴۹۹۵۲
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۳
این ۶ میوه زمستانی باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت ریه می‌شوند
یک سیستم ایمنی قوی و کارآمد می‌تواند به پیشگیری از مشکلات تنفسی - یکی از علائم اصلی کووید-۱۹ - کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز، فواید ویتامین C بر هیچ کس پوشیده نیست. این یکی از مواد مغذی سالم و مفید است که به مبارزه با مولکول‌های مضر رادیکال آزاد، مدیریت سلامت قلب و دیابت، و تقویت سلامت پوست کمک می‌کند. افزون بر این، مصرف روزانه ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند که این مورد به ویژه در حال حاضر که با همه گیری بیماری کووید-۱۹ در جهان مواجه هستیم و تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه اصلی کارشناسان است، اهمیت دارد.
 
این ۶ میوه زمستانی باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت ریه می‌شوند
یک سیستم ایمنی قوی و کارآمد می‌تواند به پیشگیری از مشکلات تنفسی - یکی از علائم اصلی کووید-۱۹ - کمک کند. مطالعه‌ای جدید که در نشریه Nutrients منتشر شد، نشان داد که ویتامین C ممکن است به بهبود شرایط برخی افراد مبتلا به کروناویروس جدید کمک کند.

افزون بر پیشگیری از مشکلات تنفسی، ویتامین C به عنوان یک تقویت کننده سلامت کلی ریه شناخته می‌شود. مطالعه‌ای دیگر که در نشریه the European Respiratory Journal منتشر شد، نشان داد که ویتامین C ممکن است دارای آثار ضد التهاب بر ریه باشد. چندین مطالعه دیگر نیز ارتباط بین ویتامین C و کاهش خطرات فیبروز ریه، سرطان ریه و موارد دیگر را نشان داده اند.

با در نظر گرفتن این موارد، در ادامه با شش میوه زمستانی که منبع خوبی برای ویتامین C هستند، بیشتر آشنا می‌شویم.
 

پرتقال

پرتقال یکی از محبوب‌ترین میوه‌های جهان و از مواد غذایی مغذی زمستانی است. جدا از عطر و طعم خوب این میوه، محتوای مواد مغذی آن چیزی است که پرتقال را به یکی از میوه‌های محبوب جهان تبدیل کرده است. پرتقال یک منبع خوب برای دریافت ویتامین C، ویتامین A، فیبر و آنتی اکسیدان‌های مختلف است که به تقویت سیستم ایمنی، سلامت روده و موارد دیگر کمک می‌کنند. یک پرتقال اندازه متوسط می‌تواند ۷۰ میلی گرم ویتامین C و ۱۴ میکروگرم ویتامین A ارائه کند.

 

انار

انار میوه‌ای آبدار و خوشمزه است که منبعی عالی برای مواد مغذی مختلف از جمله ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عوامل بیماری‌زا از جمله ویروس‌ها کمک کند. یک فنجان (۱۷۴ گرم) انار می‌تواند ۷ گرم فیبر و ۳۰ درصد از ارزش روزانه ویتامین C را تامین کند.
 

توت فرنگی

توت فرنگی سرشار از ویتامین‌های مختلف، فیبر، آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و فاقد کلسترول و چربی است و همچنین کالری کمی دارد. محتوای مواد مغذی توت فرنگی از جمله ویتامین C می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. یک فنجان (۱۶۶ گرم) توت فرنگی تازه حاوی ۹۷.۶۰ میلی گرم ویتامین C است و همچنین آنتی اکسیدان‌های مختلف مانند آنتیوسیانین ها، اسید الاژیک، کوئرستین و کائمپفرول را ارائه می‌کند.
 

کیوی

کیوی یکی دیگر از میوه‌های مغذی زمستانی است. طبق اطلاعات وزارت کشاورزی آمریکا، ۱۰۰ گرم کیوی حاوی ۹۲.۷ میلی گرم ویتامین C است. همچنین، این میوه منبع خوبی برای ویتامین‌های E، K، فولات و پتاسیم است. کیوی حاوی آنتی اکسیدان‌های مختلف و منبع خوبی برای فیبر نیز محسوب می‌شود.
 

گواوا

گواوا یک میوه مغذی، سالم و سرشار از مواد مغذی مهم است. طبق اطلاعات وزارت کشاوری آمریکا، ۱۰۰ گرم از میوه خام گواوا حاوی ۲۲۸ میلی گرم ویتامین C و ۶۲۴ واحد بین الملی ویتامین A است که می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک کنند. همچنین، این میوه منبع خوبی برای فیبر (۵.۴ گرم در ۱۰۰ گرم از میوه) است.
 

انگور

جدا از عطر و طعم خوب انگور، این ماده غذایی به واسطه محتوای مواد مغذی خود که در تقویت سیستم ایمنی و کمک به دفع سموم از بدن نقش دارند، شناخته شده است. یک فنجان (۱۵۱ گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی ۲۷ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاهی مختلف است که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد مضر کمک می‌کنند.

منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->