آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟ رژیم غذایی کتوژنیک استرس را کاهش می‌دهد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم
سرخط خبرها

شواهد علمی مبنی بر مرگ در اثر عوارض واکسن‌های کرونا تایید نشده است

  • کد خبر: ۵۷۹۳۹
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
شواهد علمی مبنی بر مرگ در اثر عوارض واکسن‌های کرونا تایید نشده است
رییس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران گفت: مطالبی که در رسانه‌های خارجی از مرگ و میر ناشی از واکسن‌های کرونا در کشورهای مختلف منتشر شده، تاکنون مورد تایید مجامع علمی دنیا قرار نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران گفت: مطالبی که در رسانه‌های خارجی از مرگ و میر ناشی از واکسن‌های کرونا در کشورهای مختلف منتشر شده، تاکنون مورد تایید مجامع علمی دنیا قرار نگرفته است.

دکتر سید محمد جزایری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: هنوز شواهد علمی مبنی بر مرگ در نتیجه اثر مستقیم واکسن های کرونا ارایه نشده است.

وی ادامه داد: مرگ افراد سنین بالا و بیماران زمینه ای که گفته می شود براثر واکسن کرونا در کشورهای مختلف فوت کردند در حال بررسی بوده و ممکن است هفته های آینده شواهد بیشتری در این زمینه در دسترس قرار گیرد و مجامع علمی را قانع کند که این مرگ ها براثر واکسن بوده است.

رییس شبکه بیماری‌ های ویروسی ایران همچنین گفت: جهش ویروس کرونا در انگلیس سبب سرایت پذیری بیشتر شده اما هنوز شواهدی مبنی بر افزایش مرگ و میر آن گزارش نشده است.

جزایری افزود: مرگ و میر ناشی از کرونا به ۲ بخش مستقیم و غیرمستقیم تقسیم می شود و مرگ و میر مستقیم به دلیل شدت بیماری براثر موتاسیون جدید ثابت نشده است.

وی ادامه داد: از جنبه غیر مستقیم، هرچند افزایش مرگ و میر دیگر به دلیل سرعت انتشار بیشتر براثر جهش ویروس ممکن رخ دهد به عبارتی سرعت انتشار می تواند افراد بیشتری مبتلا کرده و به احتمال زیاد تعداد مرگ و میر بالا ببرد، ولی این به معنی تشدید شدت بیماری و میزان کشندگی آن نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: تا این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر اینکه این موتاسیون سبب شدت بیماری زایی می شود در دسترس نیست.

وی با یادآوری این که سازمان جهانی بهداشت و مرکز بیماری های واگیر آمریکا ( CDC) هنوز تایید نکرده اند که ویروس انگلیسی کرونا سبب بیماری زایی بیشتر می شود، گفت: مطالبی که در این زمینه در رسانه های غربی منتشر شد، از لحاظ علمی مستندات ندارد و تا این زمان مجامع علمی پزشکی آن را تایید نکردند.

ویروس کرونا با موتاسیون جدید در کشور انگلیس از اواسط تابستان گزارش شد و از ماه حدود مهرماه شروع به افزایش کرده است. در کشورهای آفریقای جنوبی و برزیل هم موتاسیون های جدید کرونا گزارش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->