ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است
سرخط خبرها

ایران در بین ۱۰ کشور دارای فیلترشده‌ترین اینترنت است

  • کد خبر: ۶۰۷۶۴
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
ایران در بین ۱۰ کشور دارای فیلترشده‌ترین اینترنت است
رییس مرکز ملی فضای مجازی با اعلام اینکه ایران در بین ده کشور دارای فیلترشده‌ترین اینترنت است، اذعان داشت که حاکمیت نخواسته فضای مجازی را به حال خود رها کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالحسن فیروزآبادی در ششمین همایش ملی فضای مجازی پاک که شنبه شب به صورت آنلاین برگزار شد ضمن اعلام اینکه آنها به صیانت حقوق کودکان در فضای مجازی تاکید دارند اعلام کرد که این مرکز با همکاری کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دسترسی متفاوت به اینترنت را برای ۴ دسته خبرنگاران، پزشکان، دانشجویان و حوزه‌های علمیه تعریف کرده است: «این کار را کردیم تا شاهد این نباشیم که از کودک خردسال تا فرد ۹۰ ساله به یک میزان از محتوای اینترنت دسترسی دارند.»

 

او همچنین گفت که طرح مدیریت VPN قانونی با همکاری سایر دستگاه‌ها پیش می‌رود و ابراز امیدواری کرد که به زودی این طرح به نتیجه برسد. فیروزآبادی باور دارد فضای مجازی بحث تضعیف دولت‌ها است و دشمنان ایران از امکانات شبکه‌ای و تکنولوژیکی در این حوزه برخوردار هستند و توانسته‌اند بر این فضا حکمرانی کنند: «با توجه به جنس فضای مجازی توقع اعمال حاکمیت ۱۰۰ درصدی در این فضا مقدور نیست. اما ما تاکیدمان بر این است که باید قلمروسازی صورت گیرد.»

 

او با اشاره به اینکه ایران در زمینه سیستم عامل و حوزه‌های نرم افزاری و سخت افزاری نقاط ضعف دارد اعلام کرد که بخشی از این مشکلات با سیاست‌گذاری برطرف می‌شود: «بخشی نیز از طریق ایفای نقش مردم برای قلمروسازی. تا زمانی که این وحدت ملی وجود نداشته باشد نمی‌توان امیدوار به رفع ضعف‌ها بود.»

 

اشاره فیروزآبادی از وحدت ملی به عدم موفقیت پیام‌رسان‌های بومی بود. او اعلام کرد «هیچ اراده سیاسی در کشور وجود نداشت و هیچ جناحی نمی‌خواست یک پیام رسان خوب بومی راه بیفتد.» به گفته فیروزآبادی همین مساله باعث شده که پیام‌رسان بومی پا نگیرد. فیروزآبادی با اشاره به اینکه هم اکنون صاحبان پلتفرم‌ها، صاحبان قدرت هستند، گفت: «ما یک کشور مصرف کننده روی پلتفرم اینستاگرام هستیم و تا زمانی که پلتفرم بومی خودمان را نداشته باشیم نمی‌توانیم در این فضا اعمال سیاست کنیم.»

 

فیروزآبادی کشور چین را الگوی رهایی از حکمرانی دیگر کشورها در فضای مجازی دانسته و در این باره گفت: «کشوری مانند چین شعارش رهایی از سیستم عامل ویندوز و سخت افزار اینتل است. اما در کشور ما دولت و مجریان، تلاشی در این باره نمی‌کنند. به طور کل هیچ نهادی در کشور وجود ندارد که کشور را از وابستگی انحصار این سخت افزارها و نرم افزارها رها کند و ما را از اندروید و iOS و ویندوز خلاص کند.»

 

فیروز آبادی در این نشست همچنین خبر از تشکیل ستاد مقابله با اقدامات تحریمی آمریکا خبر داد که در خصوص برخی موارد مانند توسعه ارز مجازی ملی سیاست‌گذاری می‌کند و این کارها را با تقسیم کار با سایر نهادها پیش می‌برد: «برای مثال در خصوص سیاست کشور در توسعه ارز مجازی ملی تقسیم کار ملی با محوریت بانک مرکزی انجام شد.»

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->