ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان + عکس حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) رصد تحرکات نظامیان صهیونیست در مرز لبنان توسط حزب الله + فیلم ۳۰۰ تحریم جدید آمریکا علیه نهادهای روسی، چینی و دیگر کشورها به بهانه جنگ اوکراین زلنسکی یکی از مقام‌های سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم آمریکا: همسایگان اسرائیل از عادی سازی روابط سود بسیاری خواهند برد حمایت مجدد ترامپ از جنایات اسرائیل در غزه شهادت ۲۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفت و گو کردند حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف مهم در جولان اشغالی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر ایروانی: آمریکا تنها مانع تحقق آرمان شریف مردم فلسطین است شمال عراق از سوی ترکیه بمباران شد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با داعش بازداشت کرد حمله جنگنده‌های ائتلاف متجاوز آمریکایی - انگلیسی به شمال یمن (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رویترز: «کیم»، «بایدن» را تحویل نمی‌گیرد

  • کد خبر: ۶۱۵۰۲
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
رویترز: «کیم»، «بایدن» را تحویل نمی‌گیرد
یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا روز شنبه به خبرگزاری رویترز گفت که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، «از طریق چندین کانال» در تلاش است تا با کره شمالی ارتباط برقرار کند؛ با این حال، پیونگ یانگ به این تماس‌ها پاسخ نداده است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا روز شنبه به خبرگزاری رویترز گفت که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، «از طریق چندین کانال» در تلاش است تا با کره شمالی ارتباط برقرار کند؛ با این حال، پیونگ یانگ به تماس‌های دیپلماتیک پشت پرده از سوی دولت بایدن از اواسط ماه فوریه، از جمله از طریق ارتباط با هیئت اعزامی کره شمالی در سازمان ملل متحد، پاسخ نداده است.

افشای تلاش‌های ناموفق دولت جدید آمریکا برای ارتباط با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، سؤالاتی درباره سیاست بایدن در قبال این کشور و راهکار‌های دولت وی برای رسیدگی به تنش‌های فزاینده با پیونگ یانگ بر سر برنامه‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک آن ایجاد کرده است. همچنین این موضوع یک بعد جدید به مذاکرات و گفتگو‌های میان وزیر امور خارجه و وزیر دفاع آمریکا با مقامات کره جنوبی و ژاپن که قرار است هفته آینده برگزار شود، اضافه خواهد کرد. پیش از این نیز انتظار می‌رفت که موضوع فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی، به عنوان یکی از مهم‌ترین مسائل در نشست مقامات ارشد این سه کشور، بررسی شود.

دولت بایدن تاکنون در توصیف علنی رویکرد خود در قبال کره شمالی بسیار محتاط بوده است؛ اغلب مقامات این کشور بیان کرده اند که در حال بازنگری سیاست جامع آمریکا درقبال کره شمالی هستند. باوجود اختلافات بسیار در رویکرد‌های دولت بایدن و دولت دونالد ترامپ، بسیاری از کارشناسان سیاسی اعتقاد دارند که دولت بایدن باید با تأیید توافق سنگاپور در سال ۲۰۱۸ میان دولت ترامپ و کیم جونگ اون، مذاکرات با کره شمالی را از سر گیرد. بایدن در کارزار انتخاباتی خود اعلام کرده بود که تنها در شرایطی با کیم مذاکره می‌کند که پیونگ یانگ آماده خلع سلاح هسته‌ای باشد. از سویی دیگر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا، نیز از احتمال اعمال تحریم‌های بیشتر بر کره شمالی برای خلع سلاح هسته‌ای این کشور خبر داده بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->