خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت | قالیباف: دولت باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند دستگیری ۲۵ داوطلب متقلب در مرحله اول کنکور ۱۴۰۳ فصل بحرانی آب در مشهد | وزارت نیرو، خراسان‌رضوی را در فهرست ۴ استان با وضعیت آبی نامطلوب اعلام کرد خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی اعمال قانون ۲۰۹۷ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۹۷دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آب آشامیدنی ، سالمترین نوشیدنی برای کودکان حریق منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد چطور کودکمان را به کتابخوانی علاقه‌مند کنیم؟ جشن‌های تکلیف تجملاتی باعث آسیب به کودکان می‌شود آخرین وضعیت شیرخوارگاه‌های مشهد پس از انتقال کودکان به خانواده‌های متقاضی استعمال دخانیات پیشرفت بیماری «ام‌ اس» را تشدید می‌کند وزن ما در مورد سلامتی‌ بدنمان چه می‌گوید؟ نان سبوسدار بخورید عادت‌های روزمره‌ای که با انجام آن‌ها، سلامت خود را به خطر می‌اندازیم درصد موفقیت درمان ناباروری با روش IVF در ایران چقدر است؟ راهکار‌های طب ایرانی در پیشگیری و تسکین بیماری آسم عوارض پنهان پرخوری قبل از خواب که شما را بیمار می‌کند پاسخ به چند سوال رایج درباره مصرف شیر
سرخط خبرها

تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون

  • کد خبر: ۶۲۰۸۰
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۲
تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد خوردن دانه‌های کنجد می‌تواند با جلوگیری از آسیب به سلول‌های عصبی، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان دانشگاه "اوزاکا سیتی" ژاپن، ماده شیمیایی سی سامینول موجود در دانه‌های کنجد را بر روی سلول‌های پارکینسون آزمایش کرده و آن را به موش‌ها خوراندند تا تأثیرش را بر روی سطح دوپامین و سلول‌های عصبی مغز ببینند.

بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی است که حرکت را مختل کرده و باعث سفتی بدن می‌شود؛ همچنین می‌تواند به از دست رفتن تعادل، لرزش در دست‌ها و اختلال گفتار منجر شود.

نویسندگان این مطالعه کشف کردند که ماده سی سامینول از بدن در برابر آسیب سلول‌های عصبی که باعث بیماری پارکینسون می‌شود، محافظت می‌کند و این می‌تواند درمانی برای پارکینسون باشد.

آن‌ها دریافتند موش‌هایی که به بیماری پارکینسون مبتلا شده اند و ماده شیمیایی سی سامینول را مصرف کرده اند، شاهد بهبود سطح دوپامین، تعادل و عملکرد حرکتی هستند.

محققان ژاپنی همچنین تاثیر آزمایش خود را در کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون امیدوار کننده دانستند و اکنون برای شروع آزمایشات بالینی به سرعت در حال حرکت هستند.
 
بیماری پارکینسون از هر ۵۰۰ نفر ۱ نفر را درگیر می‌کند، باعث سفتی عضله، حرکت آهسته، لرزش، خواب آشفته، خستگی مزمن و کیفیت پایین زندگی می‌شود.

همچنین پارکینسون یک بیماری عصبی پیشرونده است که به سلول‌های بخشی از مغز که حرکت را کنترل می‌کند، آسیب می‌رساند. در حال حاضر هیچ درمانی برای آن وجود ندارد و هیچ راهی برای جلوگیری از پیشرفت بیماری کشف نشده است، اما صد‌ها آزمایش علمی در حال انجام است تا راهی برای درمان و پیشگیری آن پیدا شود.

روغن دانه کنجد یک ماده محبوب برای آشپزی است و با استخراج روغن‌های چرب از دانه‌ها و دور انداختن پوسته آن، درست می‌شود.

این تیم ژاپنی دریافته است که این پوسته‌های زائد حاوی مقادیر زیادی از ماده شیمیایی سی سامینول است که می‌تواند باعث محافظت در برابر بیماری پارکینسون شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->