آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم
سرخط خبرها

دستور پخت حلیم

  • کد خبر: ۶۳۵۱۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
دستور پخت حلیم
حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است. اگر از گندم پوست کنده در تهیه حلیم استفاده شود، این غذا برای بسیاری از بیماری‌های گوارشی مفید خواهد بود.
 
قیمت برای هر نفر: ٣٠٠٠ تومان
تعداد: ٨ نفر
زمان تهیه: ۲۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلیم:

گندم یا بلغور گندم - ٣ لیوان
گوشت گوسفندی - ٢٥٠ گرم
آب - به میزان لازم
سینه مرغ یا بوقلمون - ١٥٠ گرم
شیر - یک لیوان
نمک - ۳ قاشق مرباخوری
پیاز - ۲ عدد
کره یا روغن حیوانی - ۲۰۰ گرم

طرز تهیه حلیم:

 
گندم را بعد از شستن، ۱۲ ساعت بخیسانید. سپس ۳ ساعتی با آب فراوان کامل بپزید. هر چند دقیقه غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.
 
حلیم
 
گوشت گوسفندی را با یک پیاز بپزید. درون ظرف دیگری سینه مرغ را هم با یک پیاز دیگر بگذارید بپزد.
 
حلیم
 
بعد از پختن کامل گندم، با گوشت کوب برقی آن را خوب له کنید تا کش دار شود. مرغ و گوشت را هم بعد از پختن، ریش ریش و همراه با کره، به مخلوط گندم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با هم بپزند.
 
حلیم
 
غذا را با گوشت کوب برقی دوباره کمی له و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. بعد از ١٥ دقیقه که همه مواد حلیم خوب به خورد هم رفت، غذا آماده است.
 
حلیم
 
 
چند نکته
*اگر از بلغور گندم برای تهیه حلیم استفاده می‌کنید، نیازی نیست آن را بخیسانید. زمان پخت هم بسیار کمتر خواهد شد.
*در صورتی که آب مرغ و گوشتتان بعد از پخت باقی ماند، می‌توانید آن را همراه با گوشت و مرغ ریش ریش شده به غذا اضافه کنید.
*برای تزیین روی حلیم می‌توانید از روغن داغ و دارچین یا قیمه استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->