حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به رژیم صهیونیستی مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی تمدید شد+جزئیات میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را در ۱۴۰۵ به پخش برسانیم آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه جهادی در خراسان رضوی | دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند ۳۴ هزار شهید و تخریب ۹۵ درصد تأسیسات در دویست‌ونهمین روز جنگ غزه دعوت استاندار خراسان رضوی از گروه‌های جهادی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی جزئیاتی از توافق پیشنهادی آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی درخواست روسیه برای تحقیق درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه غرب به اوکراین برای حمله به روسیه چراغ سبز نشان داد ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم ​​​​​​​لتونی: اوکراین مجوز غرب برای حمله به خاک روسیه را دریافت کرده است هاآرتص: جوانان اسرائیلی در حال ترک اسرائیل هستند ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان + عکس حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) رصد تحرکات نظامیان صهیونیست در مرز لبنان توسط حزب الله + فیلم ۳۰۰ تحریم جدید آمریکا علیه نهادهای روسی، چینی و دیگر کشورها به بهانه جنگ اوکراین زلنسکی یکی از مقام‌های سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد
سرخط خبرها

نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ همچنان غیرقابل پیش بینی است

  • کد خبر: ۶۸۹۱۹
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ همچنان غیرقابل پیش بینی است
بسیاری از تحلیلگران سیاسی با استناد به آمار‌ها و نظرسنجی‌های موجود و با نظر به تجربه‌های حاصل از ادوار گذشته انتخابات ریاست جمهوری، معتقدند که نمی‌توان برنده سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از حالا تعیین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از تحلیلگران سیاسی با استناد به آمار‌ها و نظرسنجی‌های موجود و با نظر به تجربه‌های حاصل از ادوار گذشته انتخابات ریاست جمهوری، معتقدند که نمی‌توان برنده سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از حالا تعیین کرد و باید منتظر تحولات تا آخرین روز‌ها بود.

 

رحمان قهرمان پور، تحلیلگر سیاسی و پژوهشگر انتخابات در ایران در این‌باره، در توئیتی نوشت: بر اساس نظرسنجی ایسپا تعداد کسانی که نمی‌دانند به چه کسی باید رأی دهند، از تعداد کسانی که می‌خواهند به آقای رئیسی رأی بدهند، بیشتر است. معنای فنی این حرف آن است که تخریب‌ها علیه وی در فضای مجازی اثرگذار بوده است؛ یعنی پایگاه رأی وی در شرایط دینامیک انتخابات استحکام لازم را ندارد.


اما قهرمان پور، تنها تحلیلگری نیست که معتقد است از حالا نمی‌توان نتیجه انتخابات پیش رو را مشخص دانست.

 

حسین کنعانی مقدم، تحلیلگر سیاسی اصولگرا، نیز به «ایلنا» گفت: با توجه به آرایش سیاسی‌ای که نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری از جریان اصولگرایی، مستقل و اصلاح طلبی پیدا کرده اند و با توجه به اینکه بیشتر این افراد وابسته به جریان اصولگرایی هستند، رقابتی درون جریان اصولگرایی شکل می‌گیرد؛ این افراد خیلی جدی در مناظرات شرکت خواهند کرد و به تبیین مواضع خودشان خواهند پرداخت. با توجه به اینکه آن‌ها رقیب قوی ندارند، این رقابت همچنان ادامه پیدا می‌کند و این آقایان به نفع هیچ کس کنار نمی‌روند؛ انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود.

 

وی افزود: در این دوره از انتخابات باید دولت ائتلافی شکل بگیرد و شورای ائتلاف و وحدت، جبهه پایداری و ایستادگی و مجموعه‌هایی که مطرح هستند، ائتلاف کنند و یک نفر را وزیر خارجه، یک نفر را دبیر شورای عالی امنیت ملی و یکی را هم معاون اول و... کنند؛  اگر این تقسیم کار صورت گیرد، آقای رئیسی رأی می‌آورد، در غیر این صورت رأی نخواهد آورد.


محمد هاشمی رفسنجانی، فعال سیاسی اعتدالگرا، نیز در گفتگو با «ایلنا» با اشاره به تجربه انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ گفت: سال ۹۲ هنگامی که صلاحیت آقای هاشمی را احراز نکردند، ایشان آقای روحانی را مطرح کرد و رأی ۳ درصدی وی را به بالای ۵۱ درصد رساند و یک حماسه صورت گرفت.

 

در واقع آقای هاشمی برخلاف کسانی که ایشان را احراز صلاحیت نکردند و خواستند که در مدیریت اجرایی کشور به هر دلیلی نقش نداشته باشد، از شرایط ایجاد شده به گونه دیگری استفاده کرد. معتقدم اگر مردم طبق تجاربی که در این ۴۰ سال داشته ایم به پای صندوق‌های رأی بیایند و قهر نکنند، اتفاقات به گونه دیگری رقم خواهد خورد. اگر آقایان لاریجانی و جهانگیری بیایند کنار یکی از نامزد‌های موجود بایستند، شاهد رویکرد دیگری در انتخابات خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->