کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات عربستان سعودی: زائران حج فقط با کارت هوشمند می‌توانند وارد مکه شوند پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته
سرخط خبرها

آزمایش واکسن کرونا به‌صورت اسپری بر روی کودکان در روسیه

  • کد خبر: ۷۰۴۲۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
آزمایش واکسن کرونا به‌صورت اسپری بر روی کودکان در روسیه
روسیه آزمایشاتی روی اسپری بینی واکسن کووید-۱۹ انجام داده که برای کودکان هشت تا ۱۲ سال مناسب است و قصد دارد تا این محصول جدید را در ماه سپتامبر توزیع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از محققان اصلی تولید واکسن کروناویروس "اسپوتنیک وی" گفت: روسیه آزمایشاتی روی اسپری بینی واکسن کووید-۱۹ انجام داده که برای کودکان هشت تا ۱۲ سال مناسب است و قصد دارد تا این محصول جدید را در ماه سپتامبر توزیع کند.

رئیس مرکز تحقیقات گامالیا که در تولید واکسن اسپوتنیک وی مشارکت داشته، گفت: در این اسپری که برای کودکان است از همان واکسن استفاده شده و تنها به جای سوزن یک افشانک قرار داده شده است.

گفته شده انتظار می رود واکسن کودکان تا ۱۵ سپتامبر آماده توزیع شود.

به گفته رئیس مرکز تحقیقات گامالیا یک گروه تحقیقاتی، اثربخشی واکسن را روی کودکان بین هشت تا ۱۲ سال آزمایش کرده که هیچ عارضه جانبی از جمله افزایش درجه حرارت بدن در این گروه مشاهده نشده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس مرکز تحقیقات گامالیا بدون اشاره به تعداد کودکان شرکت کننده در این تحقیق گفت: بیماران کوچک را از طریق بینی واکسینه می کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->