پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

  • کد خبر: ۷۱۹۴۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی
روش پخت مرغ کنتاکی با مرغ سوخاری معمولی تفاوت چندانی ندارد و مهم‌ترین چیزی که باعث می‌شود این غذا به محبوبیت برسد این است که از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن استفاده می‌شود. این غذا را طبق دستور ما درست کنید و لذت ببرید.
به گزارش شهرآرانیوز، مرغ کنتاکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچه‌ها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته می‌شود و طعمی عالی دارد. در کشورمان به این غذای بین المللی کی اف سی یا مرغ سوخاری نیز می‌گویند.

تعداد: ۲۰ عدد
 
زمان تهیه:۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ متوسط: یک عدد
نمک: به میزان لازم
ادویه سوخاری: یک بسته
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ‌ها را پس از شست وشو به صورت جوجه یا بیست تکه خرد کنید و بگذارید آبش گرفته شود. سپس به مرغ‌ها کمی نمک بزنید.
 
مرغ کنتاکی

مرغ‌ها را درون سینی بچینید، ۲ طرف آن آرد سوخاری بزنید و بگذارید به همان حالت یک ربع استراحت کند.
 
مرغ کنتاکی

مرغ‌ها را یکی یکی درون روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
 
مرغ کنتاکی


نکته
این نوع مرغ با سس سیر خیلی خوشمزه‌تر می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->