امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آشنایی با خواص سبزی‌های فصل بهار| نوبرانه‌های بهاری ضامن سلامتی این سبزی، کلیه‌ها را تصفیه و استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند
سرخط خبرها

پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف

  • کد خبر: ۷۳۷۴۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف
بسیاری از مردم انبه را دوست دارند و منتظر فصل آن هستند، اما از فواید پوست آن اطلاع ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوست انبه علاوه بر دارا بودن طیف وسیعی از ترکیبات، مواد مغذی و ویتامین‌ها که در درمان بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی نقش دارند از تشکیل سلول‌های چربی در بدن جلوگیری می‌کند که یک روش ایمن و مؤثر برای کاهش یا حفظ وزن است.

میوه انبه همراه با پوست حاوی یک گروه قوی از ویتامین‌های C، A، E، K، B۶ و همچنین مواد معدنی مانند مس و گروهی از فیبر‌های مهم بدن است.

انبه همچنین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان مانند مانگیفرین، نوروترول، رسوراترول و کوئرستین است که برخی از آن‌ها از فرد در برابر انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند؛ به گونه‌ای که علاوه بر نقش برخی از آن‌ها در مقابله با پیری، درد مفاصل و استخوان و تقویت ایمنی بدن در برابر عفونت، با رادیکال‌های آزاد که مسبب سرطان هستند، مقابله می‌کند.

 

پوست انبه خواص بی‌نظیری دارد + نحوه مصرف

 

پوست انبه را چگونه مصرف کنیم؟

اگر می خواهید پوست این میوه را امتحان کنید، چند روش برای خوردن آن وجود دارد. ساده ترین روش این است که مانند مصرف سیب، گلابی یا هلو، انبه را بدون جدا کردن پوست آن مصرف کنید. برای از بین بردن طعم تلخ آن می توانید پوست این میوه را در داخل اسموتی مورد علاقه خود بریزید. مخلوط کردن آن با سایر مواد خوشمزه، یک روش عالی برای خوش طعم تر شدن آن است. در هر صورت، برای از بین بردن باقیمانده سموم دفع آفات لازم است آن را با یک تمیز کننده میوه و سبزیجات بشویید.

منبع: YJC/الودکتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->