از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند درباره رعایت حقوق کارگران خانگی که سبب دل گرمى بیشتر آنهابرای کار می‌شود| پاکیزگی یا اعمال شاقه؟ آیا زن باید برای کار در خانه حقوق بگیرد؟ بررسی دلایل تمرکز نداشتن دانش‌آموزان | چرا فرزندم حواس پرت است؟ اختلال بیش فعالی حتی در ۵۰ سالگی افزایش مهاجرت پرستاران مشهدی از فروردین ۱۴۰۳ تاکنون ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند فواید فوق‌العاده و بی نظیر روغن زرده تخم مرغ برای سلامت مو + طرز تهیه آن قطار مشهد-تهران پس از رفع نقص لوکوموتیو به حرکت خود ادامه داد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟ راهی تضمینی برای دفع مورچه از خانه مصرف بیش‌ازحد مواد قندی و شیرین، کارایی انسولین در بدن را ضعیف می‌کند مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
سرخط خبرها

فروش واکسن‌های دروغین ۲۰ میلیون تومانی در مشهد

  • کد خبر: ۷۷۳۵۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
فروش واکسن‌های دروغین ۲۰ میلیون تومانی در مشهد
«فروش واکسن کرونا ۴۰ میلیون تومان» عنوان آگهی جعلی‌ای است که سودجویان در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بودند. آن‌ها با این ادعا که برای هر دز واکسن خارج از صف واکسیناسیون ۲۰ میلیون گرفته و در کمترین زمان ممکن تزریق انجام می‌شود، عده‌ای از شهروندان را به سوی خود جذب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کام همه از فاجعه سیاه کرونا تلخ است. عده‌ای هم اکنون در به در دنبال کپسول اکسیژن هستند و عده‌ای با چشمانی گریان منتظر به هوش آمدن بیمارشان در آی سی یو‌های بیمارستان ها. اما در این میان آنچه رنج مردم را دو چندان می‌کند، نه اصل و حاشیه‌های بیماری و نه سرعت لاک پشتی واکسیناسیون است، بلکه رفتار عده‌ای شیاد است که با سوءاستفاده از وضعیت موجود به دنبال ماهی گرفتن از این آب گل آلود هستند. شیادان بی وجدانی که هربار با یک شگرد به سراغ شهروندان می‌روند.

 

آن‌ها که سالیان درازی است با مسابقات جعلی رادیویی، نصب انواع نرم افزار‌های ممنوعه، ابلاغیه الکترونیک قضایی جیب مردم را خالی کرده اند، این بار به بهانه فروش واکسن کرونا در بازار سیاه، روزگار مردم را سیاه کرده اند. موضوعی که دیروز پلیس تهران توانست یکی از این سودجویان را دستگیر کند.


فروش واکسن ۴۰ میلیون تومان

«فروش واکسن کرونا ۴۰ میلیون تومان» عنوان آگهی جعلی‌ای است که سودجویان در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بودند. آن‌ها با این ادعا که برای هر دز واکسن خارج از صف واکسیناسیون ۲۰ میلیون گرفته و در کمترین زمان ممکن تزریق انجام می‌شود، عده‌ای از شهروندان را به سوی خود جذب کردند. موضوعی که با شکایت یک شهروند در تهران همراه شد.
این فرد با مراجعه به پلیس فتای شهر تهران مدعی شد که در فضای مجازی اقدام به خرید واکسن کرونا کرده است و مورد کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفته است.


رونمایی از شیادی جدید

شاکی در اظهاراتش به پلیس اعلام کرد: «در فضای مجازی با شخصی ناشناس که خود را از واردکنندگان یک واکسن معتبر خارجی معرفی کرده آشنا شدم. وقتی با او صحبت کردم با توجه به اطلاعاتی که از نوع واکسن می‌داد، فریب صحبت هایش را خوردم او با این ادعا که مشتریان زیادی دارد و تعداد واکسنی که در اختیار دارد محدود است، از من خواست تا برای هر دز واکسن مبلغ ۲۰ میلیون تومان به شماره‌ای که اعلام کرده بود واریز کنم. من هم که خام شده بودم، بدون هیچ بررسی و تحقیقی پول را واریز کردم. پس از واریز وجه مدتی منتظر ماندم، اما از این واردکننده هیچ خبری نشد و دیگر جوابم را نداد. اینجا مطمئن شدم که این فرد کلاهبردار بوده است و برای شکایت مراجعه کردم.»
بررسی اظهارات شاکی از سوی کارشناسان پلیس فتا، نشان داد که صحبت‌های این فرد صحت دارد و به بهانه واکسن کرونا از او کلاهبرداری شده است.


کارشناسان پلیس فتای پایتخت تحقیقات خود را درباره این پرونده که احتمال می‌دادند شاکیان دیگری هم داشته باشد، آغاز کردند. مأموران با بهره گیری از روش‌های علمی و اقدامات فنی موفق به شناسایی کلاهبردار در فضای مجازی شدند.
گام بعدی تحقیقات نشان داد که متهم با ایجاد یک کانال تلگرامی اقدام به تبلیغ و کلاهبرداری تحت عنوان فروش واکسن کرونا کرده است.


شناسایی مخفیگاه شیاد در شمال تهران

با به دست آمدن اطلاعات هویتی متهم، موضوع به مقام قضایی گزارش و پس از تشریفات قضایی، بررسی‌ها درباره مخفیگاه کلاهبردار آغاز شد و او در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
به گفته رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت، متهم پس از انتقال به پلیس فتا هرگونه جرمی را انکار می‌کرد، اما پس از رو یارویی با ادله دیجیتالی، ضمن پذیرش بزه انتسابی خود، به بیش از ۲۰ مورد کلاهبرداری به ارزش ریالی حدود ۵ میلیارد ریال اعتراف کرد.


سرهنگ داود معظمی گودرزی اعلام کرد که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است و علاوه بر جرم بودن این اقدام، بیشتر افراد نیز کلاهبردار هستند و معمولا اصلا دارویی در اختیار ندارند و فقط مدعی داشتن دارو‌های نادر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->