برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم!
سرخط خبرها

از «فایزر ناصرخسرو» تا سینه قبرستان

  • کد خبر: ۸۰۲۲۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
از «فایزر ناصرخسرو» تا سینه قبرستان
باوجود سرعت گرفتن واکسیناسیون همگانی تزریق واکسن تقلبی همچنان قربانی می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بعد از خبر ساخت واکسن کرونا، خیلی زود بازار سیاهش هم رونق گرفت؛ بازار شایعه و دروغ‌های رنگارنگ، بازاری که هرلحظه توانست با شایعه به سود کلانی برسد و هویج را به کیلویی بیش از ۳۰ هزار تومان و زنجبیل را به کیلویی ۲۵۰ هزار تومان برساند و بعد هم رفت سراغ واکسن تقلبی.

 

وضعیت بحرانی می‌تواند هر بحران زده‌ای را مجاب کند که بدون چک وچانه هر مبلغی را بپردازد؛ آن‌هایی که می‌خواهند خودشان و خانواده شان را از مرگ برهانند و ایمن کنند، و چه موقعیتی درخشان‌تر از این برای فرصت طلبی شیادها؟! برای همین بعد از آن خبر‌های زیادی از دستگیری فروشندگان واکسن‌های تقلبی شنیدیم و کار حتی به جایی رسید که چند پرستار و دکتر هم نتوانستند جلو خودشان را بگیرند و قسم پزشکی شان را شکستند.

 

۲ هفته پیش پلیس پرستار یکی از بیمارستان‌های پایتخت را دستگیر کرد که در ازای گرفتن ۱۳ میلیون تومان واکسن تزریق می‌کرد؛ واکسن‌هایی که همه اش آب مقطر بود. اواخر مرداد هم پلیس اعضای باندی را دستگیر کرد که واکسن‌های تقلبی مارک آسترازنکا را به بیش از ۲۰۰۰ نفر تزریق کرده بودند، درحالی که واکسنی در کار نبوده، بلکه دارو‌های ریکلاس بوده است که بعد از پلمب کردن درِ شیشه ها، آن را در کارتن می‌گذاشتند و هر دز واکسن تقلبی را ۵ تا ۷ میلیون تومان می‌فروختند. یکی از این افراد متقلب پزشک بوده است. در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، حتی شخصی را دستگیر کرده اند که با تهیه پسماند‌های بیمارستانی و جداسازی پوکه‌های واکسن و پرکردن آن با مواد تقلبی، واکسن کرونای تقلبی تولید می‌کرده است.


دیروز هم رئیس سازمان غذاودارو در گفتگو با رسانه‌ها تأکید که «تاکنون سابقه واردات رسمی واکسن فایزر به کشور نداشته ایم؛ بنابراین شک نکنید آنچه به عنوان فایزر در بازار آزاد و ناصرخسرو فروخته می‌شود، تقلبی است.» حتی روابط عمومی شرکت فایزر در اطلاعیه‌ای گفته است خریدوفروش واکسن فقط از طریق دولت‌ها انجام شده و هیچ معامله‌ای با بخش خصوصی در هیچ کجای دنیا انجام نگرفته است. مهم‌تر اینکه نگهداری فایزر به دمای منفی ۷۰درجه سانتی گراد نیاز دارد و این یعنی وضعیت خاصی برای حمل ونقل آن وجود دارد. درنتیجه مردم نباید فریب بخورند.

 

بدتر اینکه بسیاری از کشور‌های جهان ازجمله جمهوری چک، اتریش، آرژانتین و کلمبیا اعلام کرده اند که دولت هایشان با پیشنهاد‌های واکسن تقلبی روبه رو شده اند. این دولت‌ها پیشنهاد‌های واکسن‌های تقلبی مربوط به برند‌های آسترازنکا، فایزر و جانسون اند جانسون را داده اند و حتی در برخی موارد تا پای قرارداد هم رفته اند. هرچند حالا با ورود میلیون‌ها دز واکسن در کشور و واکسیناسیون رایگان برای همه سنین، این موارد به حداقل رسیده است، اما همچنان عده‌ای دنبال زدن واکسن‌های دیگر برند‌ها هستند و همین باعث می‌شود سرشان کلاه برود!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->