ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است
سرخط خبرها

تولید دارو با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۸۶۷۹۰
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸
تولید دارو با هوش مصنوعی
یک شرکت نوپا با فناوری هوش مصنوعی از کشف و تولید دارو‌های جدید و نیز پیشرفت در حوزه زیست فناوری خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک شرکت نوپا با فناوری هوش مصنوعی از کشف و تولید دارو‌های جدید و نیز پیشرفت در حوزه زیست فناوری خبر داده است.
به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سال گذشته گوگل از استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ساختار‌های سه‌بعدی برخی پروتئین‌های خاص با هدف حل برخی مشکلات علمی پنجاه‌ساله خبر داده بود.
حالا آلفابت، شرکت مادر تخصصی گوگل، از ایجاد یک استارتاپ تازه به نام آزمایشگاه ایزومورفیک خبر داده است که از همین فناوری برای کشف و تولید دارو‌های تازه استفاده می‌کند.

یکی از مشکلات مهم بر سر راه تولید دارو‌های جدید، این است که زنجیره‌های یک‌بعدی اسید‌های آمینه می‌توانند به تعداد نامحدودی از ساختار‌های سه‌بعدی پیچیده تبدیل شوند. انتخاب ساختار‌های مناسب برای تولید دارو از این طریق، کار ساده‌ای نیست و گاهی بی‌دقتی در این زمینه، منجر به وقوع مشکلی به نام تاخوردگی پروتئین می‌شود که تلاش برای حل آن از دهه ۷۰میلادی ادامه داشته است.

فناوری هوش مصنوعی ابداع‌شده برای غلبه بر این مشکل، آلفافورد نام دارد و قادر به ابداع ساختار‌های سه‌بعدی پروتئینی مناسب برای تولید داروست که بسیار دقیق هستند. در حوزه زیست فناوری نیز این ابزار به پزشکان کمک می‌کند تا پروتئین‌هایی را که عملکرد مناسب و دقیقی ندارند، شناسایی کنند و از این طریق، شناسایی عامل وقوع برخی بیماری‌ها و شتاب‌گیری در تولید دارو‌های مناسب برای درمان آن‌ها ممکن می‌شود.

محققان می‌گویند در آینده، این فناوری پیش‌بینی ساختار‌های تمامی پروتئین‌های موجود در بدن انسان را ممکن می‌کند. آزمایشگاه ایزومورفیک آلفابت می‌تواند با استفاده از ابزار هوش مصنوعی به پیشبرد این طرح‌ها کمک کرده، کشف دارو‌های جدید را امکان‌پذیر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->