مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران (۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت) حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست قتل هولناک زن میانسال و دستگیری فرزند بی رحم(۱۶ اردیبهشت) راز جسد بی‌سر مرد افغانستانی فاش شد (۱۶ اردیبهشت) قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد آتش سوزی آشپزخانه در محله مفتح اطفا شد +تصویر(۱۶ اردیبهشت) نسخه طب ایرانی برای سرطان توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید
سرخط خبرها

بررسی خواص ویژه گوجه‌فرنگی از نگاه پزشکان

  • کد خبر: ۸۷۰۶۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۸
بررسی خواص ویژه گوجه‌فرنگی از نگاه پزشکان
به نقل از اسپوتنیک پزشکان خواص ویژه گوجه فرنگی را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دوره افزایش شیوع کووید-۱۹ و سارس، بهتر است از همه ابزار‌های موجود برای ارتقای سلامت استفاده شود. ناتالیا کروگلوا، متخصص تغذیه در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک در مورد خواص ویژه تحریک کننده سیستم ایمنی گوجه فرنگی صحبت کرد

گوجه فرنگی روشن نه تنها یک تزئین برای سالاد است، بلکه منبعی از مواد مغذی برای سلامتی است. ناتالیا کروگلوا، متخصص تغذیه و عضو انجمن ملی متخصصان تغذیه روسیه گفت: خواص منحصر به فرد این سبزی تا حد زیادی به این دلیل است که منبع لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان که دارای اثرات تحریک کننده سیستم ایمنی و ضد توموری است.

گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که یک آنتی اکسیدان قوی و مهم برای انسان است. از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد که می‌توانند باعث بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان شوند محافظت می‌کند. لیکوپن سلول‌های دفاعی ایمنی را فعال می‌کند. گوجه فرنگی همچنین حاوی ویتامین C، فیبر غذایی، بتاکاروتن یک پروویتامین A است. ناتالیا کروگلوا در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک گفت، این همچنین برای وضعیت خوب پوست، مو، ناخن و بینایی مهم است.

ناتالیا کروگلوا توصیه کرد: "اگر در مورد سس گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی صحبت کنیم، مزایای آن از نظر محتوای لیکوپن حفظ می‌شود. در رب گوجه فرنگی، محتوای آن حتی بیشتر خواهد بود: این یک محصول غلیظ است، مایع بسیار کمتری نسبت به گوجه فرنگی تازه دارد. برای ویتامین C، گوجه فرنگی تازه ترجیح داده می‌شود، زیرا این ویتامین C در طی عملیات حرارتی از بین می‌رود. در سس کچاپ باید میزان نمک آن را کنترل کنید، بنابراین بهتر است از رب به عنوان پایه استفاده کنید و ادویه و نمک را به آن اضافه کنید. "

منبع: برترین ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->