زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

چرا سیب زمینی آب پز برای کبد مفید است؟

  • کد خبر: ۸۸۶۶۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۵
چرا سیب زمینی آب پز برای کبد مفید است؟
یکی از فواید سیب زمینی این است که می‌تواند باعث تمیز شدن کبد شود. سیب زمینی حاوی مقادیر مناسبی پتاسیم است که این عنصر برای پاک سازی و تمیزی کبد نیاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیب زمینی آب‌پز فواید زیادی برای کبد دارد، زیرا به طور طبیعی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه پتاسیم، فسفر و ویتامین‌هایی مانند ویتامین B کمپلکس و ویتامین C است.  کالری و چربی کمی دارد و محتوای بالای فیبر آن‌ها به احساس سیری کمک می‌کند.

برخلاف تصور رایج، سیب زمینی باعث افزایش وزن نمی‌شود، مگر اینکه کره یا خامه ترش را به آن اضافه کنید که در این حالت کالری و چربی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آن را با گیاهان یا ادویه‌های کم کالری مزه‌دار کنید.

فواید سیب زمینی آب‌پز برای کبد

► یک سیب زمینی به وزن ۳۰۰ گرم حاوی:

۲۶۱ کالری
۶ گرم پروتئین.
۰.۳ گرم چربی.
۵ گرم فیبر.
۳ گرم شکر طبیعی.

جوشاندن یا سرخ کردن سیب زمینی با پوست آن فوایدی را که درون آن نهفته است حفظ می‌کند، اگر قبل از جوشاندن پوست آن‌ها جدا شود، بسیاری از آن‌ها از بین می‌روند.

تیمی از محققان شیمیدان در مرکز تحقیقات ملی مصر اخیراً مطالعه‌ای را در مورد فواید سیب زمینی آب پز برای کبد انجام دادند و این مطالعه نشان داد که خوردن آن به تقویت، محافظت و احیای کبد کمک می‌کند.

اهمیت خوردن سیب زمینی آب‌پز به این دلیل است که سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و بسیاری از عناصر دیگر است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

این مطالعه همچنین ثابت کرد که خوردن سیب زمینی در افزایش ایمنی افراد مبتلا به شیستوزومیازیس و محافظت از کبد تأثیر مؤثری دارد.

یکی از فواید سیب زمینی آب‌پز برای کبد این است که حاوی درصد زیادی از ویتامین B کمپلکس است که به بدن در تشکیل سلول‌های خونی کمک می‌کند و از پروتئین،  کربوهیدرات‌ها و چربی‌های غذایی که می‌خورید انرژی تولید می‌کند.

► سیب زمینی آب پز موارد زیر را به بدن می‌رساند:

بیش از نیمی از نیاز روزانه به ویتامین B-۶ و B-۶.
به علاوه حدود ۳۰ درصد از تیامین و نیاسین مورد نیاز بدن.
همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.

سیب زمینی آب پز و پوست کنده نیمی از محتوای ویتامین C خود را از دست می‌دهد و تنها ۲۵ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->