آب و آبادی دو عامل اصلی مهاجرت هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۲ خرداد ماه ۱۴۰۳) | بارش باران از فردا وضعیت آب‌وهوای کشور تا اواسط تیرماه ۱۴۰۳ ۶ منبع طبیعی پروتئین برای کاهش وزن رای دیوان عدالت اداری: شکایت بازنشستگان علیه افزایش مستمری ۱۴۰۲ وارد نیست اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران نتایج آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی اعلام شد + لینک سامانه مسافران فرودگاه مهرآباد از این مسیر‌ها استفاده کنند (۲ خرداد ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور
سرخط خبرها

آیا آناناس زبان را می‌سوزاند؟

  • کد خبر: ۹۳۶۶۳
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
آیا آناناس زبان را می‌سوزاند؟
پژوهشگران دریافتند برخی مواد موجود در آناناس می‌تواند باعث بروز سوزش در دهان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آناناس یکی از میوه‌های بسیار پرخواص و مفید برای بدن انسان است. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که دقایقی پس از خوردن آناناس، احساس سوزش در دهان خود کرده باشید. اما آیا تاکنون به دلیل بروز این موضوع فکر کرده اید؟

برخی افراد پس از سوزش دهان تصور می‌کنند که به آناناس آلرژی دارند. در سوی مقابل، برخی افراد خوردن آناناس ترش و اسیدی بودن آن را به این موضوع مرتبط می‌دانند.

گرچه آناناس دارای اسید سیتریک است، اما دلیل سوزش دهان، این ماده نیست. متخصصان می‌گویند تنها ماده غذایی آناناس، بروملین است. این ماده یک آنزیم است که باعث هضم پروتئین می‌شود.

بروملین با هضم کردن سطح پوست دهان، باعث سوزش می‌شود. این آنزیم در مرکز آناناس به وفور وجود دارد. در صنایع از این آنزیم برای نرم کردن گوشت (بیات کردن گوشت) استفاده می‌کنند.

با این حال، نباید از این موضوع وحشت کنید. اگر بروملین به صورت مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد نه تنها آسیبی به بدن وارد نمی‌کند، بلکه خواص ضدالتهابی داشته و می‌تواند برای بیماران بسیار مفید باشد.

متخصصان می‌گویند اگر به مصرف آناناس آلرژی ندارید، نباید نگران آنزیم بروملین باشید. در حقیقت بدن انسان قابلیت خارق العاده‌ای برای التیام خود دارد و سلول‌های آسیب دیده دهان پس از مصرف آناناس به سرعت ترمیم می‌شوند.

با این وجود، اگر می‌خواهید دهانتان به طور کلی پس از مصرف آناناس دچار سوزش نشود، می‌توانید این میوه را قبل از مصرف کمی داغ کنید. گرما باعث از بین رفتن بروملین می‌شود. با این حال، باید بدانید که بسیاری از مواد مغذی آناناس مانند ویتامین C در معرض گرما آسیب می‌بینند. از این رو، مصرف این میوه به صورت خام می‌تواند بیشترین میزان مواد مغذی را به بدن برساند.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->