پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

کدام محصولات کشاورزی بیشتر خطر سَمی‌بودن دارند؟

  • کد خبر: ۹۵۰۵۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
کدام محصولات کشاورزی بیشتر خطر سَمی‌بودن دارند؟
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران درباره باقی ماندن سموم و کودهای شیمیایی در برخی محصولات کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر مرادی با بیان اینکه متاسفانه هم میزان سموم و هم نیترات حاصل از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی ما نسبت به استانداردهای جهانی کمی بالاتر است، افزود: این موضوع دلایل مختلفی دارد که یکی از اصلی‌ترین آنها عدم آگاهی و اطلاع کشاورزی از میزان و دوز مناسب مصرف سموم و کودها است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اکنون در بسیاری از کشورهای پیشرفته از سموم جدید و مدرنی استفاده می‌شود که بعد از مدت مشخصی و تا زمان برداشت محصول کشاورزی حذف می‌شود و دیگر مشکلی برای سلامت محصول کشاورزی ایجاد نمی‌کند و ما هم باید به سمت استفاده از این سموم دفع آفات که ماندگاری کم و مشخصی دارند، حرکت کنیم.

مرادی تاکید کرد: متاسفانه سمومی که اکنون در ایران استفاده می‌شود از این نوع نیست و برخی از این سموم وارداتی که عمده آنها نیز از چین می‌آید، روی محصولات کشاورزی ماندگاری دارد.

وی یکی دیگر از دلایل بالا بودن میزان نیترات و سموم در محصولات کشاورزی را تلاش برای تولید بیشتر محصول در اراضی کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: در برخی استانها کشاورزانی از استان‌های دیگر اراضی زراعی را اجاره می‌کنند و برای اینکه تولید بیشتری داشته و سود بالاتری ببرند، میزان استفاده استاندارد از سموم و کودها را رعایت نمی‌کنند که این روند هم نگرانی درباره سلامت محصولات کشاورزی را افزایش می‌دهد و هم باعث آلودگی آب و خاک خواهد شد.

مرادی تاکید کرد: این مشکلات در محصولاتی مانند صیفی جات و سبزیجات بیشتر وجود دارد.

وی اضافه کرد: با وجود همه این موارد نمی‌توان گفت تمام محصولات کشاورزی که در کشور تولید می‌شود آلوده است و باید نگران باشیم، زیرا مزارع زیادی داریم که تمام محصولات تولیدی آنها ارگانیک است.

رئیس کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمانشاه با بیان اینکه عمده محصولات کشاورزی تولیدی ایران بر اساس استانداردهای ارائه شده از سوی سازمان حفظ نباتات کشور کاملا سالم  و مورد تایید است، یاداور شد:  این استانداردها در کشورهای مختلف متفاوت است و برخی کشورهای دیگر که واردکننده محصولات ما هستند سخت‌گیری بیشتری نسبت به میزان سموم و کودها دارند.

مرادی گفت: با این وجود لازم است نهادهای متولی از جمله وزارت بهداشت، استاندارد، حفظ نباتات و... نظارت بیشتری بر محصولات کشاورزی داشته باشند تا دیگر نگرانی از این بابت برای مردم وجود نداشته باشد.

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید

چگونه سموم میوه‌ها و سبزی‌ها را از بین ببریم؟

کدام محصولات کشاورزی صادراتی ایران برگشت خورده است؟ + عکس و جزئیات

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->