اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد
سرخط خبرها

راه تازه دانشمندان برای ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر در کف اقیانوس‌ها

  • کد خبر: ۹۵۶۳۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
راه تازه دانشمندان برای ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر در کف اقیانوس‌ها
منابع مختلف انرژی‌های تجدیدپذیر باید با سامانه‌های ذخیره انرژی (به خصوص در مواقعی که خورشید نمی‌تابد یا باد نمی‌وزد) پشتیبانی شوند. باتری‌های دریایی طراحی جدیدی برای ذخیره انرژی هستند که تقریبا شبیه یک سد برقابی در انتهای دریا‌ها عمل می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - با افزایش آلودگی ناشی از سوخت‌های فسیلی و بحران پایان یافتن آن ها، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار اهمیت یافته است. منابع مختلف انرژی‌های تجدیدپذیر باید با سامانه‌های ذخیره انرژی (به خصوص در مواقعی که خورشید نمی‌تابد یا باد نمی‌وزد) پشتیبانی شوند. باتری‌های دریایی طراحی جدیدی برای ذخیره انرژی هستند که تقریبا شبیه یک سد برقابی در انتهای دریا‌ها عمل می‌کنند.

باتری دریایی که شرکت استارت‌آپ هلندی «Ocean Grazer» آن را توسعه داده است، برای نصب در بستر دریا در نزدیکی ژنراتور‌های انرژی تجدیدپذیر دریایی طراحی شده است. به عنوان مثال می‌توان به توربین‌های بادی، مزارع خورشیدی شناور و سامانه‌های انرژی جزرومد اشاره کرد. این سه سامانه مانند یکدیگر هستند و مشابه سد آبی عمل می‌کنند.

در بستر دریا یک مخزن بتنی مدفون است که تا ۲۰ میلیون لیتر (۵.۳ میلیون گالن) آب شیرین را در فشار کم ذخیره می‌کند. سامانه‌ای از پمپ‌ها و توربین‌ها این مخزن را به یک محفظه انعطاف پذیر در کف دریا متصل می‌کند. برق اضافی از منابع تجدیدپذیر می‌تواند برای پمپاژ آب از مخزن به محفظه استفاده شود. هنگامی که انرژی لازم است، محفظه آزاد می‌شود و با فشار آب دریا در بالای آن، آبش را به مخزن فشار می‌دهد و بدین ترتیب توربین‌ها را در مسیر تولید برق می‌چرخاند تا درنهایت شبکه تغذیه شود.

تیم «Grazer» می‌گوید: «این سامانه کارایی در حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد دارد و باید بتواند تعداد نامحدودی چرخه را در طول عمر عملیاتی بیش از ۲۰ سال اجرا کند. همچنین این سامانه مقیاس پذیر است. به عبارت دیگر، هرمخزن بتنی ظرفیت ۱۰ مگاوات ساعت دارد؛ بنابراین افزودن تعداد بیشتری از آن‌ها می‌تواند ظرفیت کلی را افزایش دهد. واحد‌های اضافی از ماشین آلات پمپ و توربین نیز می‌توانند برای افزایش توان خروجی (در صورت نیاز سریع به انرژی بیشتر) اضافه شوند.»

مفهوم باتری دریایی مفهومی جالب است، اما هنوز جای کار بسیاری دارد. شرکت دیگری با نام «Subhydro» ایده مشابهی برای پمپاژکردن آب دریا از مخازن قرارداده شده در کف به پا کرده است که در صورت نیاز به برق، آب به آن بازگردانده می‌شود و در حین پرشدن مخزن، توربین‌ می‌چرخد. دانشگاه «MIT» نیز مفهومی مشابه را با استفاده از گوی‌های بتنی توخالی دنبال می‌کند.

با این حال، یک راه حل مناسب برای همه موقعیت‌ها وجود ندارد و ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر امری اساسی است که سبب می‌شود بسیاری از شرکت‌ها به دنبال ایده پردازی و نوآوری در این زمینه باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->