صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود بدهی آموزش‌وپرورش به فرهنگیان بابت پاداش پایان‌خدمت ۱۴۰۲ | معوقاتی که تا اسفند پارسال تسویه شد
سرخط خبرها

بهتر جویدن غذا چه فوایدی دارد؟

  • کد خبر: ۹۷۵۷۲
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
بهتر جویدن غذا چه فوایدی دارد؟
شاید متعجب شوید اما جویدن صحیح غذا اهمیت بسیار زیادی دارد و عملکرد های مختلفی هستند که جویدن را در بر می گیرند. جویدن غذا به شکل صحیح، راهی ضروری برای بهبود گوارش است.

به گزارش شهرآرانیوز، وعده های غذایی باید به صورت نشسته و در یک محیط آرام خورده شوند تا تضمین گردد که غذا به طور کامل جویده شده است. در این مطلب قصد داریم اصلی ترین علل اهمیت جویدن غذا را بیان کنیم که بیش از پیش اهمیت این فعالیت مهم را درک کنید.

گوارش

جویدن اولین مرحله از گوارش است که به سوخت و ساز شکمی کمک می کند. اجزای غذایی بزرگ تر را به اجزای کوچک تر تبدیل می کند. جویدن همچنین باعث افزایش تولید بزاق می شود بنابراین راحت تر بلعیده خواهد شد. اگر غذا به طور کامل جویده نشود و اجزای آن بزرگ باشد، باعث مشکلات گوارشی مثل نفخ، گاز معده و یبوست، واکنش های غذایی، سردرد و کاهش سطح انرژی خواهد شد.

هنگامی که شما غذا را می جوید، آنزیم های گوارشی زیادی تولید می شوند که به شکستن مواد غذایی برای بهبود گوارش کمک می کنند. فرآیند جویدن همچنین باعث تحریک و تولید هیدروکلریک اسید در معده می شود که به گوارش کمک کرده، محیط قلیایی را تنظیم می کند و به هضم غذا نیز کمک خواهد کرد.

تغذیه رسانی

تبدیل کردن غذا به اجزای کوچکتر باعث می شود که بدن جذب بهتری از مواد مغذی مانند ویتامین و مواد معدنی از غذایی که می خورید داشته باشد.

کنترل وعده غذایی

هر چقدر بیشتر غذا را بجوید، مدت زمان طولانی تری طول می کشد تا غذا در دهان بماند. عموماً 20 دقیقه طول می کشد تا مغز سیگنال سیر شدن را به معده ارسال کند بنابراین اگر غذا را آرام تر بخورید، احتمال پرخوری کاهش پیدا می کند که جویدن در این پروسه موثر است.

تقویت معده و روده

جویدن باعث افزایش تولید بزاق می شود. باعث تحریف بافت رشد و ترمیم می گردد و معده و روده را تقویت می کند همچنین خطر ابتلا به رشد باکتری در بدن کاهش پیدا خواهد کرد زیرا اگر اجزای غذایی به طور کامل شکسته نشوند، باعث رشد مخمرها می گردد که قطعاً سوء هاضمه، نفخ و یبوست را به همراه خواهد داشت.

منبع: برترین ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->