تصادف مرگبار پراید و پیکان وانت در بردسکن ۳ کشته برجای گذاشت (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود سامانه بارشی به کشور طی امشب (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصادف مرگبار در محور بردسکن - خلیل آباد با سه قربانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) داروخانه‌ها با ۱۴۰۰ میلیارد چک برگشتی در آستانه ورشکستگی هستند پهبادهای آتش نشان جان ۶ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند+تصاویر حساب مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد از یک تا ۳ میلیون تومان شارژ شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معلمان آزاد با چه شرایطی می‌توانند در مدارس غیردولتی درس بدهند؟ زنگ خطر افزایش آلزایمر و زوال عقل در ایران به صدا درآمد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری روی میز کمیسیون اجتماعی مجلس سیل ارتباط سبزوار با مرکز بخش "روداب" را قطع کرد (۲۱ اردیبهشت) جزییات کمتر شنیده شده پرونده یسنا از زبان خبرنگاری که گم شدن او را رسانه‌ای کرد نجات رانندگان نیسان و وانت از درون سیلاب توسط آتش نشانان (۲۱ اردیبهشت) ممنوعیت‌های دارویی سفر حج اعلام شد رییس سازمان نظام پزشکی مشهد: متوسط رشد تعرفه سالانه در حدود ۲۱ درصد است و نرخ تورم ۵۰ درصد آیا مدارس مشهد فردا (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس تهران فردا (شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟
سرخط خبرها

از برنج نپخته دوری کنید، سرطان زاست!

  • کد خبر: ۹۸۰۸۵
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲
از برنج نپخته دوری کنید، سرطان زاست!
برنج اگر در حد اعتدال مصرف شود به عنوان یک غذای اصلی،گزینه آسان برای طبخ است اما طبق مطالعات انجام شده، پخت نادرست آن می‌تواند برای سلامتی شما خطرناک باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه‌ای که توسط دانشگاه کوئینز بلفاست در لندن انجام شد، نشان داد که مواد شیمیایی ناشی از سموم صنعتی و آفت‌کش‌ها در خاک می‌تواند برنج را خطرناک کند و حتی در بسیاری از موارد منجر به مسمومیت با آرسنیک شود.

یک مطالعه قدیمی اثرات این ماده را در انواع خاصی از سرطان نشان داده است. در اواسط دهه ۱۹۹۰، زنان کالیفرنیا در آزمایشی برای شناسایی عوامل خطر بالقوه برای سرطان سینه و سایر سرطان‌ها شرکت کردند.

سپس نتایج نشان داد که برنج حاوی مقدار زیادی آرسنیک است و بنابراین، اگر به درستی پخته نشود، ممکن است در آینده منجر به مشکلات سلامتی شود.

سازمان غذا و داروی انگلیس برخی از خطرات سلامتی ناشی از آرسنیک غیر آلی موجود در برنج و محصولات حاوی برنج را در سال‌های اخیر ارزیابی کرده است.

این ارزیابی شامل ارزیابی کمی از خطرات سرطان ریه و مثانه ناشی از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت با این محصولات و تأثیر مورد انتظار سناریو‌های مختلف برای کاهش خطر بود.

ارزیابی کیفی برخی از خطرات غیرسرطانی بالقوه در مراحل خاصی از زندگی نیز انجام شده است که در آن به والدین و مراقبان کودکان خود توصیه شده به جای اتکای صرف به برنج، از انواع غلات برای تغذیه بچه‌ها استفاده شود.

در سال ۲۰۲۰، سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه کرد که بخش‌های صنایع غذایی از سطح آرسنیک معدنی ۱۰۰ قسمت در میلیارد در غلات بچه برنج تجاوز نکنند.

بیش از ۳.۵ میلیارد نفر در سراسر جهان برای دریافت بیش از ۲۰ درصد کالری روزانه خود به برنج وابسته هستند که جایگاه آن را به عنوان یک غذای اصلی جهانی تقویت می‌کند.

آرسنیک در آفت‌کش‌های صنعتی مورد استفاده در کشاورزی وجود دارد و برخی از کشور‌ها دارای سطح بالایی از آرسنیک در آب‌های زیرزمینی هستند و قرار گرفتن طولانی‌مدت و مکرر در معرض این ماده شیمیایی از طریق غذا یا آب ممکن است منجر به مسمومیت "آرسنیک" شود.

متأسفانه برنج طبق مطالعات انجام شده حاوی میزان بالایی آرسنیک است و به همین دلیل اگر به درستی پخته نشود، مشکلاتی برای سلامتی به همراه خواهد داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->