اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد
سرخط خبرها

فیلترینگ آسانا خود‌تحریمی است

  • کد خبر: ۳۱۵۲
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
فیلترینگ آسانا خود‌تحریمی است

عماد پورشهریاری‌ - شکل و ساختارِ سازمانی استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای اینترنتی در بسیاری موارد به‌صورت فریلنسری(دورکاری) انجام می‌شود. اما فیلترینگ بی‌دلیل برخی امکانات را از این گروه‌ها دریغ کرده است. فیلتر بودن آسانا به‌عنوان ارائه‌دهنده خدمات گسترده مدیریت پروژه، یکی از همین موارد است.

دنیای فریلنسرها و نیاز مبرم به مدیریت پروژه
ممکن است پروژه‌ای موفق با عواملی از گوشه‌و‌کنار جهان اداره و مدیریت شود. نیروهایی که شاید هیچ‌گاه با هم ملاقات نکنند اما برای پیشبرد کارها به یکدیگر کمک می‌کنند. برای مثال یک کارشناس سئو یا نویسنده یک محتوای متنی اصلا نیازی به حضور فیزیکی ندارد و دسترسی‌ها با یک ایمیل هم فراهم خواهد شد. در یک گروه متمرکز نیز بدون مدیریت پروژه، دستیابی به نتیجه بسیار سخت خواهد بود. هماهنگی اعضا با یکدیگر و پایبندی به زمان‌بندی‌ها و همچنین نظارت یک مدیر بالادستی، اساس هر کسب‌وکاری است. برای یک عده برنامه‌نویس، گرافیست، نویسنده یا استراتژیست که بخش زیادی از روز و شب خود را در فضای مجازی می‌گذرانند، محل این هماهنگی‌ها همین فضای مجازی است. شکل سنتی برای این کار، ایجاد گروه‌ها و کانال‌های مختلف در نرم‌افزارهای پیام‌رسانی مانند تلگرام است؛ پلتفرم‌هایی که به‌هیچ‌عنوان مناسب این کار نیستند و اصلا برای این منظور هم طراحی نشده‌اند. شکل حرفه‌ای‌تر اما استفاده از نرم‌افزارهای آنلاینِ مدیریت پروژه است.

خود‌تحریمی
نرم‌افزارهای نام‌آشناتری مانند ترلو، آسانا و نمونه بومی آن‌ها تسکولو، از این دست برنامه‌ها هستند. ترلو گرچه مشهورترین نرم‌افزار این حوزه است، نسخه رایگان آن رابط کاربری جذابی ندارد. رقیب جدی ترلو با قابلیت‌های بسیار گسترده، طراحی مناسب و به‌روزتر «آسانا» است. نرم‌افزاری قدرتمند در نسخه دسکتاپ و موبایل. اما استفاده از آسانا برای کاربران ایرانی کمی دشوار است، آن هم به‌دلیلی شبیه یک لطیفه؛ آسانا در ایران فیلتر است! این برنامه کارش سازمان‌دهی کارهاست، در آن پروژه تعریف می‌کنند و وظایف افراد گروه مشخص می‌شود. اصلا آسانا رسانه نیست و کمتر کسی را می‌توان یافت که دوست داشته باشد مشخصات شغلی‌اش در‌اختیار عموم قرار بگیرد. فیلتر آسانا خود‌تحریمی است. مگر اینکه قرار باشد فیلتر آن به نفع نمونه‌های بومی تمام شود. این فرضیه هم با‌توجه‌به فیلتر‌نبودن ترلو که برنامه پرطرفدارتری است، نقض می‌شود. علاوه‌بر‌این تجربه نشان داده ایجاد چنین انحصارهایی به سرانجام مطلوبی نخواهد رسید.

از فیس‌بوک تا آسانا
آسانا را داستین موسکویتز طراحی کرده است؛ رفیق و همکار قدیمی مارک زاکربرگ که در‌جریان تأسیس و رشد فیس‌بوک حضور داشت اما در سال 2008 این غول شبکه‌های اجتماعی را رها و آسانا را پایه‌گذاری کرد. در توضیح معنای آسانا، به واژه «آسان» در زبان فارسی و هندی اشاره شده اما این نام از حالتی در یوگا گرفته‌شده؛ آسانا در یوگا حرکت‌هایی هستند که در آن فرد در موقعیت مستحکم اما راحت و خوشایند قرارگرفته‌ است. آسانا از سال‌2012 برای ارائه خدمات خود مبلغی را دریافت می‌کند، اما نسخه‌های رایگان آن با امکانات محدودتر هم در‌دسترس است. آسانا شرکت بزرگی است، 500‌کارمند دارد و ارزش آن 1.5میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. هر روز میلیون‌ها پروژه از سراسر جهان در آسانا مدیریت و راهبری می‌شوند. در ایران هم این نرم‌افزار کاربران زیادی دارد؛ کاربرانی که هر روز فیلتر‌شکن خود را روشن می‌کنند و وارد یک نرم‌افزار مدیریت پروژه می‌شوند و با هر ورود این سؤال برایشان مرور می‌شود که دلیل فیلترینگ آسانا چیست!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->