تداوم بارش باران در نقاط مختلف کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟ چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟ فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال کم فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان تماشای تلویزیون برای چه سنی ممنوع است؟ اسید‌های آمینه به عنوان پیش‌ساز پروتئین‌ها و به عنوان مکمل غذایی «تروما» چهارمین علت مرگ در دنیا  ۱۰ فایده پیاده روی برای سلامت بدن | بهترین زمان پیاده‌روی چه زمانی است؟ بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند چند ساعت در شبانه‌روز بنشینیم، بایستیم و بخوابیم؟ منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران (۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت)
سرخط خبرها

معدوم‌سازی ۳۷۰۰ کیلو مواد غذایی فاسد

  • کد خبر: ۸۱۵۶
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۹
معدوم‌سازی ۳۷۰۰ کیلو مواد غذایی فاسد
سیرجانی - کارشناسان اداره کل بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب چند تیم در دهه پایانی ماه صفر از ۵۴۷۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز اسکان زائران و اماکن عمومی بازدید کردند.
در این مدت ۱۹۸ واحد صنفی به دلیل تخلف صنفی به مراجع قانونی معرفی و ۱۲ واحد صنفی نیز تعطیل شدند.
به گفته مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی این مأموریت‌های ضربتی و بهداشتی حدود ۳۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و با دستور و هماهنگی دستگاه قضایی از چرخه مصرف خارج و معدوم‌سازی شد.
حسنی ادامه داد: کارشناسان اداره کل بهداشت در این مدت از ۴۱۰ مرکز اسکان زائران پیاده در شهر بازدید کردند و آب‌سردکن‌ها، مخازن و شیر‌های برداشت عمومی آب در پارک‌ها، کمپ‌ها، اماکن تفریحی و اماکن زیارتی را از نظر آب مصرفی و دفع پساب مورد بررسی قرار دادند.
بازرسی و کنترل بهداشتی از پایانه‌های مسافربری، راه‌آهن، فرودگاه‌ها، اتوبوس‌ها و قطار‌های مسافربری، جلوگیری از فعالیت دست‌فروشان دوره‌گرد مواد غذایی حساس همچون آبمیوه، بستنی، فراورده‌های لبنی، ساندویچ از دیگر اقدامات مأموران اداره بهداشت در این ایام بود که حسنی به آن‌ها اشاره کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: در این مدت از ۲۱۶۱ مکان عمومی بازدید شد که ۱۵ مورد به دلیل تخلف به مراجع قانونی معرفی شدند و ۲ مکان عمومی نیز پلمب شد.
حسنی در پایان از شهروندان خواست تا در صورت بروز مشکل بهداشتی واحد‌های صنفی تهیه و توزیع‌کننده محصولات خوراکی و غذایی موضوع را به شماره تماس ۱۹۰ اطلاع دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->