از کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید
سرخط خبرها

وزیر کشور آسیب‌های فضای مجازی را نگران‌کننده دانست

  • کد خبر: ۱۵۲۸۹
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
وزیر کشور آسیب‌های فضای مجازی را نگران‌کننده دانست
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور متذکر شد: موضوع آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی جزء موارد نگران کننده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ وی روز یکشنبه در حاشیه یکصد و بیست و هشتمین شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران افزود: در مجموع تایید و تاکید به استفاده مثبت و مناسب از فضای مجازی است.

وزیر کشور ادامه داد: در این زمینه گزارشی در مورد عملکرد فضای مجازی تهیه و به یک کارگروه ارجاع شده است تا بتوانند با اعمال سیاستها، روش‌ها و اقدامات مناسب به کاهش تاثیرگذاری فضای مجازی در زمینه آسیب‌های اجتماعی و استفاده مطلوب از آن و ساماندهی این مهم اقدام کنند.

رحمانی فضلی گفت: همچنین در نشست امروز موضوع نهاد‌های دینی، همکاری و تاثیرگذاری آن‌ها در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر کشور افزود: بر اساس گزارش و نظرسنجی‌های و پیمایش علمی انجام شده، تاثیرات این گونه نهاد‌ها در حوزه اجتماعی بسیار بالا و ارزشمند است.

رحمانی فضلی گفت: مباحث آسیب‌های اجتماعی در حوزه تربیتی نیز قرار است در کارگروهی مورد بررسی قرار گیرد تا از این ظرفیت بزرگ در نهاد‌های آموزشی از جمله آموزش و پرورش و در مدارس مورد استفاده قرار گیرد.

وی اظهار داشت: در این کارگروه روش‌های علمی مشخص خواهد شد، زیرا کماکان ما متعقد هستیم که موضوع آسب‌های اجتماعی را فقط به صورت اجتماعی می‌شود حل و فصل و ساماندهی کرد.

رحمانی گفت: در این ارتباط بهترین روش در حوزه اجتماعی این است که به صورت پیشگیرانه عمل کنیم و اگر بتوانیم با این روش مبتنی بر اجتماعی کردن موضوع مساله را پیش ببریم، قطعا موفق خواهیم شد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->