ورود و تشرف ۱۰ هزار زائر ایرانی به مکه مکرمه امدادرسانی هلال‌احمر خراسان رضوی به ۸۰ نفر از حاضران در آیین تشییع رییس‌جمهور برقراری ۷۰ پرواز فوق‌العاده سران عالی رتبه خارجی در فرودگاه مهرآباد هشدار وقوع سیل به ۱۰ استان کشور (۳ خرداد ۱۴۰۳) کشف بیش از ۵ کیلو مواد مخدر از از کوله پشتی مسافر لزوم مبارزه مداوم با مافیای زباله پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳ + عکس اطلاعیه آموزش‌وپرورش تهران درباره امتحانات پایه نهم + جدول نحوه دریافت حکم همسان‌سازی بازنشستگان کشوری + جزئیات هوای مشهد در وضعیت سالم (۱۴۰۳/۰۳/۰۳) هلال‌احمر سبزوار ۱۱ گروه برای پوشش آیین تشییع شهید جمهور به مشهد اعزام کرد (۳ خرداد ۱۴۰۳) بارش باران و مه‌گرفتگی در جاده‌های ۱۲ استان کشور (۳ خرداد ۱۴۰۳) حمله مسلحانه به ۲ کارمند گمرک در سیستان و بلوچستان انفجار مین در سردشت موجب قطع‌عضو یک نفر شد استقرار ۸۰ آمبولانس در مسیر مراسم خاکسپاری رئیس جمهور در مشهد پوشش ۱۰۷ نوع بیماری خاص و سخت درمان در دوران شهید آیت الله رییسی سنت حسنه «رتبه‌بندی معلمان» یادگار شهید رئیسی است تغییرات محیطی موجب افزایش بیماری‌های آلرژیک شده است از ابتلای ۶۰ درصد ایرانی‌ها به چاقی تا ارتباط ۱۳ سرطان به چاقی! باید‌ها و نباید‌های غذایی برای افسردگی
سرخط خبرها

افزایش ۳ برابری ازدواج‌های عجیب/تمایل کمتر از ۹ دهم درصد دختران خراسانی به ازدواج با مردان متاهل

  • کد خبر: ۱۶۷۳۹
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۹
افزایش ۳ برابری ازدواج‌های عجیب/تمایل کمتر از ۹ دهم درصد دختران خراسانی به ازدواج با مردان متاهل
بر اساس آمار‌های سازمان ثبت احوال کشور، نسبت ازدواج دختران ِهرگز ازدواج نکرده با مردانی که قبلاً تجربه ازدواج داشتند، از سال ۹۲ تا ۹۷ بیش از ۳ برابر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام سازمان ثبت احوال، سال گذشته ۷۸.۴ از ازدواج‌های ثبت‌شده مربوط به ازدواج‌هایی بود که مرد و زن هر دو برای اولین بار ازدواج را تجربه کردند. این درصد با رشد سالانه منفی سه‌صدم درصد نسبت به ۶ سال قبل یعنی سال ۹۲ هشت‌دهم برابر شده بود. آمارها نشان می‌دهد که از ۹۵.۳ درصد از ازدواج‌های آن سال به ۷۸.۴ درصد در سال ۹۷ کاهش یافته است.

 

آمارها نشان می‌دهد در فاصله سال‌های ۹۲ تا ۹۷ شاهد رشد سهم ازدواج‌هایی که مردان یا زنان برای چندمین بار ازدواج را تجربه می‌کردند، بودیم. یافته‌ها نشان می‌دهد سهم ازدواج مردان هرگز ازدواج‌نکرده با زنانی که قبلاً تجربه ازدواج داشتند، از یک درصد در سال ۹۲ به ۴.۹ درصد در سال ۹۷ افزایش داشته است.

 

در همین فاصله زمانی نسبت ازدواج‌هایی که دختران هرگز ازدواج نکرده با مردانی که قبلاً تجربه ازدواج داشتند، با تغییر از ۲.۱ درصد از کل ازدواج‌ها در سال ۹۲ به سهم ۶.۹ درصدی در سال ۹۷، ۳.۳ برابر شده است.

 

رشد الگوی ازدواج بازازدواج (ازدواج مجدد) مردان با زنان هرگز ازدواج نکرده بیشتر از الگوی ازدواج بازازدواج زنان با مردان هرگز ازدواج نکرده بوده است.

 

فاصله بین بازازدواج مردان با زنان هرگز ازدواج نکرده و نسبت بازازدواج زنان با مردان هرگز ازدواج نکرده در سال ۹۲ به ۱.۹ درصد به سال ۹۷ رسیده است.

 

سهم بازازدواج‌های مردان با زنان هرگز ازدواج نکرده با رشد دوره‌ای شش‌ساله از ۲.۱ درصد در سال ۹۲ به ۶.۹ درصد در سال ۹۷ رسیده است.

 

سهم استان‌ها در آمار بازازدواج مردان و زنان

 

رشد دوره شش‌ساله در ۷ استان تهران، البرز، ایلام، کرمان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و زنجان بیشتر از ۱.۶ درصد در طول دوره بوده است. این رشد در ۸ استان کردستان، گیلان، بوشهر، خراسان رضوی، گلستان، یزد، خراسان شمالی و سمنان کمتر از ۹ دهم درصد در طول دوره بوده است.

 

از سوی دیگر استان البرز با ۲.۹ درصد رشد در طول ۶ سال بیشترین و سمنان ۴ دهم درصد رشد کمترین تغییر در سهم باز ازدواج‌های مردان با زنان هرگز ازدواج نکرده در فاصله سال‌های ۹۲ تا ۹۷ را داشته است.

 

در کشور سهم بازازدواج‌های زنان با مردان هرگز ازدواج نکرده با ۱.۶ درصد رشد در طول ۶ سال از یک درصد در سال ۹۲ به ۴.۹ درصد در سال ۹۷ رسیده است. این سهم در طول دوره شش‌ساله در ۸ استان تهران، البرز، کرمان، ایلام، آذربایجان شرقی، قم، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان بیشتر از ۲ درصد بوده و در ۱۱ استان قزوین، فارس، یزد، گیلان، خراسان رضوی، خوزستان، بوشهر، گلستان، خراسان شمالی، کردستان و سمنان کمتر از ۱.۲ درصد بوده است.

 

بیشترین و کمترین سهم در آمار بازازدواج

 

بیشینه رشد شش‌ساله سهم بازازدواج‌های زنان با مردان هرگز ازدواج نکرده مربوط به استان البرز با ۳.۷ درصد و کمینه آن مربوط به استان سمنان با شش‌دهم درصد است.

 

در طول دوره شش‌ساله در کل کشور سهم ازدواج‌هایی که مرد و زن هر دو برای اولین بار ازدواج تجربه می‌کنند، از کل ازدواج‌ها با منفی ۱۹ درصد رشد از ۹۵.۳ درصد در ابتدای دوره به ۷۸.۴ درصد در انتهای دوره کاهش یافته است. این سهم در استان البرز بیشترین کاهش را داشته و با منفی ۳ دهم درصد رشد و از ۹۹.۱ درصد در سال ۹۲ به ۷۲.۹ درصد در سال ۹۷ رسیده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->