«خوش نمک» با مجریان جدید به شبکه نسیم بازگشت حمایت وزیر فرهنگ و ارشاد از ساخت فیلم سینمایی در خصوص امام رضا (ع) + فیلم موزیک ویدئوی جدید «فرزاد فرزین» برای سریال «قطب شمال» + فیلم مردم نامزد‌های نشان فردوسی را انتخاب کنند بهترین سریال ایرانی شبکه نمایش خانگی معرفی شد + آمار آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تقدیر از ژاله علو در «شب کارگردان» فصل دوم سریال لایواکشن «وان پیس» (One piece) در دست ساخت است + جزئیات جدیدترین حواشی فیلم «بی‌بدن» | شکایت به دلیل سکانس‌های ملتهب چشم به راه افعی واقعی | نگاهی به سریال «افعی تهران» ساخته سامان مقدم نسلی آگاه بدون خلاقیت | کارشناسان درباره ویژگی‌های طراحان گرافیک جوان می‌گویند مروری بر پرفروش‌های کتاب در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) نگاهی اجمالی بر تاریخچه هنر گرافیک در ایران و جهان به‌مناسبت روز جهانی گرافیست دلیل پخش نشدن برنامه «هفت» چه بود؟ اعضای کارگروه «حکیم طوس» معرفی شدند
سرخط خبرها

قرنطینه‌نویسی

  • کد خبر: ۲۲۱۶۵
  • ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
قرنطینه‌نویسی
علیرضا حیدری عضو شورای سیاست‌گذاری شعر خراسان رضوی
قرنطینه‌نویسی چیزی شبیه حبسیه‌نویسی است با کمی تفاوت و اندک شباهت‌هایی. در حبسیه‌نویسی شاعر و نویسنده چنان به تنگ آمده است که آرزوی مرگ می‌کند؛ مثل مسعود سعد سلمان و فرخی یزدی؛ ولی قرنطینه‌نویس از ترس مرگ به خانه و چهاردیواری پناه برده است. در حبسیه‌نویسی شاعری مثل خاقانی بس که لاغر و نحیف شده است، خودش را به تار ابریشم تشبیه می‌کند و قرنطینه‌نویس نگران چاق شدن است و احتمالا قند و چربی و فشار خون.
شاعر و نویسنده حبسیه یا در انفرادی است و به تنهایی خو کرده، یا با هم‌مسلکان خود کنار آمده است و روزگار می‌گذراند؛ اما قرنطینه‌نویس تازه دارد زیستن در کانون گرم خانواده را تجربه و «تفاهم» داشتن را تمرین می‌کند.
حبسیه‌نویس از رنج غم و سوز و گداز می‌گوید و قرنطینه‌نویس می‌توانددر این فرصت خوب بنویسد و بخواند و و به اشتراک بگذارد آنچه حال دیگران را خوب می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->