آیا تمدیدنکردن گواهینامه، مانع پرداخت خسارت بیمه می‌شود؟ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟ اعترافات مردی که همکارش را به کمک همسرش به قتل رساند سخنگوی شورای نگهبان: نسبت به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشتیم  آیا خوردن ماهی و سایر غذا‌هایی دریایی در دوران بارداری بی‌خطر است؟ پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران از سوی وزیر کار دامی به نام لایک کردن و لایک گرفتن خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان | تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بنویسید تا به دست بیاورید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی ۴ بیمار شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین مواد غذایی برای داشتن عمر سالم و طولانی معلم، روشنی‌بخش راه امید نخستین تماشاگران دنیای مادری | مشکلات و کمبودها، خاطرات شیرین کاری را برای ماما‌ها کم‌رنگ نمی‌کند تاثیر آلودگی هوا بر افزایش ابتلا به آسم | بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها ربایندگان «یسنا» به جرم خود اقرار کردند کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری
سرخط خبرها

پراکندگی و تنوع سفال نشانه‌های اولیه تمدنی در سد فریمان است

  • کد خبر: ۲۲۳۲۵
  • ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
پراکندگی و تنوع سفال نشانه‌های اولیه تمدنی در سد فریمان است
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فریمان گفت: پراکندگی و تنوع سفال در اطراف سد تاریخی فریمان از نشانه‌های اولیه تمدنی در این منطقه است.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن گیاهی  با بیان این مطلب افزود: پراکندگی و تنوع سفال در مناطق پیرامون سد تاریخی فریمان از وجود سکونتگاه‌هایی کهن در دوره‌های دور تاریخی در این منطقه خوش آب هوا حکایت دارد، بگونه‌ای که این فرضیه را تقویت می‌کند که ساکنان اولیه فریمان حداقل در هزارسال قبل با ایجاد سد بر روی رودخانه، اقدام به مهار آب کرده و در پایین دست از آن استفاده و در همین محل (پیرامون سد) سکنی گزیده و یکجا نشین شده باشند.

او ادامه داد: وجود منابع آبی فراوان، اراضی مستعد و آب و هوای مطبوع در پیرامون سد فریمان شرایط مناسبی را برای ایجاد سکونتگاه و شکل گیری نشانه‌های تمدنی کهن در این محل ایجاد کرده است.
 
پراکندگی و تنوع سفال نشانه‌های اولیه تمدنی در سد فریمان است

گیاهی اظهارکرد: بعد‌ها در دوره پهلوی اول منطقه سد جهت ایجاد تفرجگاه درنظرگرفته می‌شود و اقدام به ایجاد جنگل و برخی ساختمان‌ها که هم اکنون نیز وجود دارد می‌کنند.

او یادآورشد: "روستای قصر" که تا چند دهه پیش در منطقه سد وجود داشت، آخرین سکونتگاه آن بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->