مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران(۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت) حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست قتل هولناک زن میانسال و دستگیری فرزند بی رحم(۱۶ اردیبهشت) راز جسد بی‌سر مرد افغانستانی فاش شد (۱۶ اردیبهشت) قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد آتش سوزی آشپزخانه در محله مفتح اطفا شد +تصویر(۱۶ اردیبهشت) نسخه طب ایرانی برای سرطان توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید
سرخط خبرها

ضربه سه هزار میلیارد تومانی کرونا به هتلداران

  • کد خبر: ۲۲۷۷۹
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۶
ضربه سه هزار میلیارد تومانی کرونا به هتلداران
حمزه‌زاده ضمن اشاره به ضرر سه هزار میلیارد تومانی هتلداران و تعطیلی بیش از هشتاد درصدی هتل‌ها و مراکز اقامتی و کاهش شدید ضریب اشغال هتل‌های فعال خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ جلسه بررسی مشکلات صنعت گردشگری با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور، علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشری و صنایع دستی، همتی رییس بانک مرکزی، معاونین وزارت گردشگری و تنی چند از روسای تشکل‌های گردشگری برگزار شد.

جمشید حمزه زاده به نمایندگی از هتلداران، هتل آپارتمان‌ها و سایر مراکز اقامتی کشوربه بیان برخی از آسیب‌ها و مشکلات پیش آمده پرداخت.

او در ابتدای امر ضمن اشاره به ضرر سه هزار میلیارد تومانی هتلداران (هزار میلیارد برای اسفند ماه و دوهزار میلیارد توان برای فروردین ماه) و تعطیلی بیش از هشتاد درصدی هتل‌ها و مراکز اقامتی و کاهش شدید ضریب اشغال هتل‌های فعال به زیر ۳% و پرداخت مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از بابت کنسلی به مردم به بیان برخی از مشکلات پرداخت.

حمزه‌زاده با اشاره به وضعیت کارکنان هتل‌ها اظهار کرد: ضمن اشاره به آمار هشتاد هزار نفری کارکنان اشتغال مستقیم در صورت عدم چاره‌جویی با بیکاری گسترده مواجه خواهیم شد و پیشنهاد می‌شود که به جای تعدیل گسترده نیروی انسانی و استفاده آنان از حق بیمه بیکاری – به دلیل جلوگیری از آثار روانی و منفی مترتب بر آن- بیمه بیکاری درزمان اشتغال و در قالب حقوق توسط دولت پرداخت شود.

او در خصوص اختصاص تسهیلات ۱۲ درصدی اعلام شده، گفت: این تسهیلات چندان تاثیری بر حل مشکلات مراکز اقامتی ندارد. پیشنهاد می‌شود تسهیلات ارزان قیمت با بهره کمتر (دوره تنفس یکساله) حداقل پنج ساله و بدون دردسر‌های بانکی پرداخت شود.

حمزه‌زاده با اشاره به اعمال معافیت‌های صد در صدی مالیاتی برای طول یک سال یاد آور شد: مطرح شد معافیت‌های اعلام شده برای دوره کرونا فاقد هرگونه اثر است چراکه هتل‌ها عملا در دوره مذکور تعطیل و اعلام معافیت برای دوره فوق فاقد هرگونه لطف است.

به گفته او، معافیت هتل‌ها از پرداخت حق بیمه کارکنان در طول مدت بحران، بخشودگی کامل حامل‌های انرژی تا پایان سال جاری، در نظرگرفتن تسهیلات برای کارکنان دولت برای سفر‌های داخلی در پسا کرونا، در نظر گرفتن حداقل دو دوره تعطیلات برای مردم در پسا کرونا ازجمله تسهیلاتی است که دولت می‌تواند برای بهبود شرایط فعلی گردشگری و مراکز اقامتی ارائه دهد.

در پایان بعد از جمع بندی مطالب مطروحه توسط مونسان مقرر شد که بخشی ازاین مشکلات در قالب بسته دوم حمایتی دولت در آینده‌ای نزدیک لحاظ و اعلام شود.

منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->