پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم
سرخط خبرها

شناسایی ۴۰ داروی بالقوه برای درمان بیماری کرونا

  • کد خبر: ۲۲۷۸۳
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
شناسایی ۴۰ داروی بالقوه برای درمان بیماری کرونا
محققان دانشگاه نورث ایسترن در آمریکا توانستند ساختار شیوع بیماری کرونا (Covid-۱۹) را با استفاده از ابزار‌های شبکه ازجمله محاسبات ریاضی، فیزیک و ابزار‌های پردازشی، مدل سازی کنند و توانستند ۴۰ داروی بالقوه را برای درمان این بیماری شناسایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقیقات نحوه رفتار پروتئین‌های موجود در سلول‌های انسان پس از آلوده شدن سلول به ویروس جدید کرونا موسوم به SARS-CoV-۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و محققان توانستند ۴۰ داروی بالقوه را برای درمان این بیماری شناسایی کنند.

 

به گفته محققان تعاملات انواع مختلف پروتئین‌های موجود در سلول‌های انسان نقش کلیدی در شکل‌گیری واکنش‌های شیمیایی کنترل کننده بدن دارند. به همین علت بهترین راه کسب اطلاع از نحوه انتشار ویروس، شناسایی تمام تعاملات مولکولی درون سلول‌های انسان و همچنین ساختارهایی است که پس از تعامل این پروتئین‌ها با مواد ژنتیکی درون سلول شکل می‌گیرند. تقریبا تمام بیماری‌های انسان از طریق یک شبکه سلولی گسترش می‌یابند.


ویروس‌ها نیز به دلیل حمله به سلول‌ها و استفاده از این شبکه سلولی به سرعت پخش می‌شوند. در مورد ویروس جدید کرونا، به طور خاص ۲۶ پروتئین موجود در سلول‌ها به صورت بسیار موثر و سریع در نقاط مختلف شبکه سلولی بدن در اختیار ویروس قرار می‌گیرند.


محققان با استفاده از این مدل جدید توانستند علاوه بر داروهایی که به شاخک‌های تاجدار ویروس حمله می‌کنند، داروهایی را شناسایی کنند که با ایجاد اختلال در تعاملات بین پروتئین‌های درون سلول‌ها و ژن‌ها موجب توقف فعالیت ویروس می‌شوند. بدین ترتیب به جای هدفگیری مستقیم ویروس، محل فعالیت آن درون سلول‌ها مورد هدف قرار گرفته و پروتئین‌های موردنیاز ویروس برای بقا و تولید مثل را از دسترس آن خارج می‌کند.


علاوه بر این محققان با استفاده از مدل خود توانستند امکان حمله ویروس کرونا به مغز را پیش‌بینی کنند. این وضعیت می‌تواند از بین رفتن حس بویایی و چشایی را به عنوان برخی از علایم اولیه ابتلا به Covid-۱۹ توجیه کند.


در حال حاضر محققان به منظور شروع آزمایشات این داروها روی سلول‌های انسان، در حال مذاکره با بیولوژیست‌های دانشگاه هاروارد هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->