کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات عربستان سعودی: زائران حج فقط با کارت هوشمند می‌توانند وارد مکه شوند پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته
سرخط خبرها

تولید واکسن کرونا با تولید یک ویروس بی خطر

  • کد خبر: ۲۳۲۰۹
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
تولید واکسن کرونا با تولید یک ویروس بی خطر
محققان با مهندسی یک ویروس بی ضرر نوعی واکسن ساخته اند که از موش‌ها در برابر یکی از ویروس‌های خانواده کرونا مقاومت کرد. آن‌ها امیدوارند با این ویروس واکسنی برای کووید ۱۹ بسازند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان واکسنی جدید را روی موش‌ها آزمایش کرده اند که به طور موفقیت آمیز موش‌ها را در برابر دوز مرگباری از ویروس MERS (یکی از ویروس‌های خانواده کرونا) محافظت کرد. آن‌ها امیدوارند این واکسن را برای محافظت از ویروس SARS-CoV-۲ به کار بگیرند.

در این پژوهش محققان ویروسی که برای انسان‌ها بی ضرر است را طوری مهندسی کردند که نوعی گلیکوپروتئین مربوط به عفونت MERS را تولید کند. موش‌ها یک دوز از این ویروس را استنشاق کردند.

۴ هفته بعد این موش‌ها در برابر دوز مرگباری از ویروس MERS قرار گرفتند و همه آن‌ها زنده ماندند. اما موش‌های دیگری که واکسن دریافت کرده بودند، پس از دریافت دوزی از ویروس MERS جان باختند.

این ویروس بی ضرر «ویروس پاراآنفلونزا ۵» یا PIV ۵ نام گرفته و محققان امیدوارند بتوانند با استفاده از آن، واکسنی برای انواع دیگر بیماری‌های ویروس کرونا بسازند.

«پل مک کری» استاد کالج «UI کارور» و مؤلف ارشد این پژوهش می‌گوید: تحقیق جدید ما نشان می‌دهد با کمک PIV ۵ می‌توان واکسنی مناسب برای ویروس‌های کرونا جدید از جمله SARS-CoV-۲ ساخت. SARS-CoV-۲ عامل ایجاد پاندمیک کووید ۱۹ به حساب می‌آید.

با استفاده از همین روش می‌توان واکسن‌هایی مبتنی بر PIV ۵ ساخت که دارای پروتئین‌های اسپایک SARS-CoV-۲ هستند. ما تصمیم داریم مطالعات بیشتری روی حیوانات انجام دهیم تا قابلیت واکسن‌های مبتنی بر PIV ۵ را برای مقابله با ویروس SARS-CoV-۲ بررسی کنیم.

این تحقیق در هفته جاری در نشریه mBio منتشر شده که یکی از ژورنال‌های بنیاد میکروبیولوژی آمریکا است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->