بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) چه زمانی تپش قلب نگران کننده است؟ | علائم حمله قلبی را بشناسید
سرخط خبرها

۵۷ درصد زایمان‌ها در خراسان رضوی به روش طبیعی و ۴۳ درصد به روش سزارین است

  • کد خبر: ۲۵۹۵۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸
۵۷ درصد زایمان‌ها در خراسان رضوی به روش طبیعی و ۴۳ درصد به روش سزارین است
مدیر اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با اقدامات انجام شده درباره ترویج زایمان طبیعی، شاخص سزارین در مناطق زیرپوشش این دانشگاه کاهش چشمگیری داشته و به ۴۳ درصد رسیده است.

زهیر موسوی/شهرآرانیوز_  فریده فرخی افزود: هم اکنون میزان سزارین در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سایر نقاط کشور کمتر است و این در حالی است که قبل از طرح تحول نظام سلامت و در سال ۱۳۹۲ میزان سزارین در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۵۷ درصد بود.


وی تصریح کرد: ۵۷ درصد زایمان‌های انجام شده در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی به روش طبیعی انجام می‌شود.


مدیر اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ماما‌ها در ترویج زایمان طبیعی نقش بسزایی دارند و تمام آموزش‌های دوران بارداری و زایمان در کشور را ماما‌ها انجام می‌دهند.


فرخی با اشاره به اقدامات مؤثر حوزه مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حفظ سلامت مادران باردار در زمان شیوع کرونا افزود: با توجه به اینکه زنان باردار دارای تغییرات ایمنی و فیزیولوژیکی هستند که ممکن است آن‌ها را در برابر عفونت‌های تنفسی ویروسی مانند کرونا حساس‌تر کند، مراقبت جدی از آن‌ها و برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی برای آنان در دستور‌کار قرار گرفت.


وی ادامه داد: همچنین مادران باردار مشکوک یا مبتلا به کرونا روزانه پیگیری و رصد شده و بر روند درمان آن‌ها نظارت می‌شود.


وی با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت مادران و نوزادان مبتلا به ویروس کرونا گفت: برای این منظور بیمارستان امام رضا(ع) در مشهد به عنوان مرکز ارجاع مادران باردار مبتلا به کرونا انتخاب شده است و این مادران تا ۴۲ روز پس از زایمان مراقبت می‌شوند.


فرخی با اشاره به راه‌اندازی بانک شیر در بیمارستان ام‌البنین‌(س) مشهد نیز افزود: هماهنگی لازم برای تأمین تغذیه نوزادان متولد از مادران مشکوک یا مبتلا به کرونا انجام شده تا نوزادان از این موهبت الهی محروم نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->