آزادراه تهران شمال مسدود شد + علت (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید
سرخط خبرها

مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار است؟

  • کد خبر: ۲۹۰۸۷
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان کرونا ماندگار است؟
بسیاری نگرانند که بعد از بهبودی از بیماری کرونا ریه آن‌ها کوچک و یا حجم آن کم شود این در حالیست که در بسیاری از موارد بهبود یافتگان مشکلی از نظر تنفسی به صورت ماندگار پیدا نمی‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه گفت: زمانی که یک نفر بهبود پیدا می‌کند تاثیر زیادی از ویروس کووید- ۱۹ روی ریه او باقی نمی‌ماند. ویروس کووید- ۱۹ به‌صورت ماندگار روی ریه تاثیری ندارد. باید توجه کرد که در بیش از ۹۰ درصد موارد، زمانی که فردی به کووید- ۱۹ مبتلا می‌شود و درگیری ریوی هم پیدا می‌کند، بعد از بهبودی اثری از کرونا روی ریه این فرد باقی نمی‌ماند.

دکتر سیروس شعبانی اظهارکرد: هنوز بسیاری از قسمت‌های بیماری‌زایی این ویروس را نمی‌شناسیم و به همین دلیل نمی‌توان به صورت ۱۰۰ درصدی به مردم اطمینان داد که نگرانی در خصوص آن نداشته باشند اما می‌توان گفت کسانی که به کووید- ۱۹ مبتلا شدند و بعد بهبود پیدا کردند، نباید از اینکه بیماری بعد از بهبود هم روی ریه آنها تاثیر دارد، نگرانی داشته باشند.

شعبانی با تاکید بر این موضوع که عملکرد ریه در سی‌تی اسکن قابل مشاهده است، گفت: به‌صورت حاد، زمانی که فردی درگیری ریوی پیدا می‌کند، در سی تی اسکن به خوبی عملکرد ریه وی و میزان درگیری ریه در خصوص ابتلا به کووید- ۱۹ مشخص می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، این متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه درباره نحوه حمله کرونا ویروس به سلول‌های ریه، اظهار کرد: میزان بیماری‌زایی این ویروس در همه جهات مشخص نشده است اما به طور کلی روی سلول‌های ریه نوعی گیرنده داریم که این ویروس به این گیرنده‌ها (ACE۲) متصل می‌شود و روی سلول‌هایی که به آن‌ها لنفوسیت متصل و وارد سلول شده، ایجاد التهاب و بیماری می‌کند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->