تداوم بارش باران در نقاط مختلف کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟ چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟ فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال کم فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان تماشای تلویزیون برای چه سنی ممنوع است؟ اسید‌های آمینه به عنوان پیش‌ساز پروتئین‌ها و به عنوان مکمل غذایی «تروما» چهارمین علت مرگ در دنیا  ۱۰ فایده پیاده روی برای سلامت بدن | بهترین زمان پیاده‌روی چه زمانی است؟ بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند چند ساعت در شبانه‌روز بنشینیم، بایستیم و بخوابیم؟ منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران (۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت)
سرخط خبرها

۵۸ نفر از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کرونا مبتلا شدند

  • کد خبر: ۳۱۷۸۶
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
۵۸ نفر از کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کرونا مبتلا شدند
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: نتیجه آزمایش کرونای ۳۱ نفر از دانشجویان و ۲۷ نفر از کارکنان این دانشگاه مثبت اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جواد باذلی افزود: براساس آزمایش‌های انجام شده تا چند روز گذشته نتیجه آزمایش کرونای ۱۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه مثبت اعلام شده بود که بعد از آزمایش‌های اخیر این تعداد به ۳۱ نفر افزایش یافت.

وی ادامه داد: با توجه به دستورالعمل بازگشایی دانشگاه‌ها در کشور، فقط کلاس‌های عملی و کارورزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازگشایی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با وجود رعایت تمام اصول بهداشتی از طرف دانشگاه از جمله رعایت تعداد ظرفیت محدود در خوابگاه‌ها و رعایت فاصله استاندارد در سلف‌ سرویس، حضور دانشجویانی از نقاط مختلف کشور و همچنین افزایش مراودات و رعایت نکردن مسایل بهداشتی توسط برخی دانشجویان، موجب ابتلای آنان به کرونا شده که اقدامات لازم برای قرنطینه کردن آنها انجام شده است.

باذلی افزود: زنگ خطر ویروس کرونا در گناباد و بجستان به صدا درآمده است و سعی کردیم در بسیاری از بخش‌ها نظارت‌های سختگیرانه‌تری در رعایت اصول بهداشتی اعمال شود ولی تعیین کننده نهایی سیر بیماری، مردم و رفتارهای آنان هستند.

وی ادامه داد: با بازگشایی اماکن عمومی و آغاز به کار برخی مشاغل و از طرفی رعایت نکردن مسائل بهداشتی از جمله نزدن ماسک و رعایت نکردن  فاصله‌گذاری اجتماعی آمار مبتلایان کرونا در گناباد و بجستان افزایش یافت و این امر موجب شد این شهرستان‌ها از نظر شیوع کرونا دوباره در وضعیت قرمز قرار گیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بخشی از افزایش آمار مبتلایان مربوط به بیماریابی فعال است به طوری که قبلا فقط افرادی که دارای علامت بودند آزمایش می‌شدند اما در حال حاضر هر فردی که با یک بیمار مبتلا در ارتباط بوده نیز آزمایش می‌شود که این موضوع آمار موارد مثبت را افزایش می‌دهد.

باذلی افزود: خواستار برقراری برخی محدودیت‌ها در این شهرستان‌ها شدیم اما ستاد مبارزه با کرونا در گناباد و بجستان معذوریت‌ها و محدودیت‌هایی دارد و برای تصمیم‌گیری نیازمند ابلاغ در سطح کلان است.

سه بخش با ۱۷۰  تخت و یک بخش مراقبت‌های ویژه برای بستری بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی اختصاص یافته است.

شهرستان‌های گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->