تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی چرا زوجین اغلب بعد از ۸ سال زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند؟ سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد بازسازی صحنه سقوط و مرگ مشکوک جوان ۱۷ ساله در مشهد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است
سرخط خبرها

۴۰۳۰ پاسخگوی اضطراب‌های مادران

  • کد خبر: ۳۵۵۷۰
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
۴۰۳۰ پاسخگوی اضطراب‌های مادران
مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه مادران و کودکان از جمله اقشار آسیب پذیر در شرایط کرونایی هستند ارتباط آنها با کارشناسان از طریق سامانه پیامکی سینا و سامانه ۴۰۳۰ امکان پذیر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد احمدیان در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه سامانه مادران در سامانه ۴۰۳۰فعال شده است، افزود: کارشناسان مجرب آشنا به مسائل مادران پاسخگوی سوالات مادران هستند و در صورت موافقت وزارت بهداشت این سامانه در حوزه کودکان نیز فعال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث اطلاع رسانی پوسترهای هشدار دهنده در سطح شهر نصب شده است، بیان کرد: علاوه براین به منظور مراجعه کمتر کودکان به مراکز بهداشت تعداد مراقبت های کودکان را محدود کردیم تا فقط در زمان واکسیناسیون، مراقبت های لازم برای کودکان انجام شود.

مدیر سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدتصریح کرد: تلاش می شود مراقبت ها به صورت تلفنی توسط مراقبین سلامت انجام  شود، مراقبت های مادران نیز کاهش یافته و فقط در ۴نوبت برای مراقبت مراجعه می کنند و سایر مراقبت ها به صورتی تلفنی انجام می شود.

دکتر احمدیان خاطر نشان کرد: سیستم پیگیری و گزارش دهی برای مادران با حضور ۱۰کارشناس مامایی از ساعت هفت ونیم صبح تا هشت شب انجام می شود.

دکتر احمدیان با اشاره به اینکه تمام گزارش ها در خصوص مادران بدحال در شهرستان ها تا سطح بیمارستان پیگیری می شود و بعد از آن ادامه مراقبت ها بعد از ترخیص به صورت تلفنی صورت می گیرد، اظهار کرد: یکی از مهمترین نگرانی ها در حوزه بهداشت، عدم استفاده ماسک برای کودکان است زیرا برخلاف تصور عموم،کودکان نیز به این بیماری مبتلا می شوند.

وی تاکید کرد: پدر و مادر باید برای فرزند خود ماسک تهیه کنند تا این گروه سنی به بیماری کووید-۱۹ مبتلا نشوند.

دکتر احمدیان به تجربه موفق مراکز ویژه مادر و کودک اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت از این تجربه استقبال کرد و دستور العمل اجرایی آن را برای سایر واحد های علوم پزشکی ارسال کرد.

وی بیان کرد: در مراکز بهداشت ضدعفونی کردن ابزار، استفاده از تجهیزات فردی به منظور مراقبت از کادر بهداشت به خوبی انجام می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->