سد دز پُر شد | احتمال افزایش خروجی سد دز وجود دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آزادراه تهران شمال مسدود شد + علت (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است
سرخط خبرها

نارسایی قلبی چه وقت به وقوع می پیوندد؟

  • کد خبر: ۴۱۸۱۹
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
نارسایی قلبی چه وقت به وقوع می پیوندد؟
زمانی که قلب نتواند به طور موثر خون را به همه نقاط بدن برساند و انتقال اکسیژن به اجزای مختلف بدن با مشکل شود، بیماری نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد.
بالا بودن فشار خون، سایر بیماری‌های قلبی یا بیماری‌های کلیوی باعث نارسایی قلبی نیز می‌شوند و در این بیماری اگر مایعات و نمک زیادی مصرف شود آب به بدن نرسیده و قلب سخت‌تر کار خواهد کرد.
این شرایط وضعیت بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را بدتر می‌سازد، بنابر این به منظور کاهش عوارض این بیماری باید از رژیم غذایی کم نمک و محدود از مایعات پیروی کرد.

میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید و از میوه و سبزیجات تازه بیشتر استفاده کنید، زیرا این مواد غذایی میزان سدیم کمی دارند و غذا‌های را انتخاب کنید که میزان نمک کمی دارند، مانند انواع گوشت‌های تازه ومرغ و ماهی به جای انواع گوشت‌های آماده و شنیتسل‌های آماده، همچنین انواع حبوبات، تخم مرغ، ماست، شیر، برنج و ماکارونی هم میزان سدیم پایینی دارند.

از چاشنی‌ها و ادویه‌های مناسب استفاده کرده و از مصرف چاشنی‌ها و عصاره‌هایی که دارای نمک هستند خودداری کنید و استفاده از آب لیموی تازه، فلفل سبز و سبزیجات معطری، چون ریحان و مرزه در ایجاد طعم موثر خواهد بود.

برچسب اطلاعات مواد غذایی را مطالعه کرده و از مصرف مواد غذایی حاوی سدیم خودداری کنید.

همچنین در زمان پخت غذا نمکدان را از دسترس خود دور و برای طعم دار کردن غذا به جای افزودن نمک به غذا از ادویه‌ها وچاشنی‌های مناسب مانند سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای و آب لیموی تازه استفاده و مواد غذایی فراوری شده مانند انواع کنسرو‌های گوشت، ماهی، سبزیجات، سوسیس، کالباس و ... سرشار از سدیم بوده و از مصرف آن‌ها جدا خودداری کنید.

محدود کردن حجم مایعات مصرفی در این بیماران یکی دیگر از فاکتور‌های مهم رژیمی بوده که باعث کم شدن آب در بدن و کم‌تر شدن بار کاری قلب می‌شود، این بیماران نباید بیشتر از ۲ - ۵ لیتر در روز مایعات (آب وآب میوه وشیر وسوپ و غیره) مصرف کنند.

از آنجائیکه ریسک فاکتور‌هایی مانند دیابت، بیماری عروق کرونر و فشار خون بالا در این بیماران وجود دارد، توصیه می‌شود در جهت کاهش عوارض، عوامل خطر این بیماری‌ها هم کنترل شوند و با راهنمایی متخصصان تغذیه رژیم غذایی صحیح و مناسب وضعیت بدنی خود را دریافت کرده و رعایت کنند.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->