مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را تصویب کرد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهادت ۲۰ فلسطینی در حمله اسرائیل به یک ساختمان در مرکز غزه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیده‌بان حقوق بشر: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد بیانیه حزب‌الله لبنان درباره حمله به محل استقرار نظامیان صهیونیست (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمریکا: تل‌آویو همچنان از واشنگتن سلاح می‌گیرد صدور "اعلان قرمز برای یاسین رامین" منتظر دستور قضایی واکنش حماس به اظهارات جنجالی سناتورآمریکایی درباره تهدید اتمی غزه روسیه: ۱۴۰۰ نیروی ارتش اوکراین در ۲۴ ساعت کشته شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) امیرعبداللهیان: تداوم مداخلات آمریکا در افغانستان وضعیت این کشور را پیچیده‌تر می‌کند انهدام تانک‌های مرکاوا در جبالیا | روز پرتلفات برای ارتش صهیونیستی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش مقام ارشد حماس به خیالبافی نتانیاهو برای تسلیم شدن این جنبش درخواست سفیر انگلیس در سازمان ملل از انصارالله یمن اردوغان: حماس برای حفاظت از اراضی اشغال شده خود مبارزه می‌کند حزب‌الله لبنان «السماقه» را هدف قرار داد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) رایزنی سوناک با امیر قطر درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه سردار قریشی: هدف اصلی عملیات وعده صادق «بازدارندگی» بود شهادت و زخمی‌شدن ۲ نفر در حمله اسرائیل به خودرو سازمان ملل + فیلم سازمان ملل: شاهد کاهش حملات در دریای سرخ هستیم نتانیاهو: تبعید رهبران حماس را بررسی می‌کنیم سیدحسن نصرالله: شهید سلیمانی و شهید زاهدی در همه جبهه‌ها حاضر بودند | نتانیاهو و بایدن از اعتراضات دانشجویی در جهان خشمگین است
سرخط خبرها

جلیلی: قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در مرحله پیش‌نویس است

  • کد خبر: ۴۲۸۱۱
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۸
جلیلی: قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در مرحله پیش‌نویس است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به دلیل برخی تعلل‌ها و عدم تشخیص درست اولویت‌ها، قرارداد ایران و چین هنوز در مرحله پیش نویس است.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید جلیلی در دیدار اخیر خود با جمعی از مسئولان بسیج‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران با بیان این نکته که جنبش دانشجویی باید پیش از دیگران نسبت به موضوعات مهم کشور به تحلیل صحیح دست یابد، اظهار کرد: حرکت دانشجویی باید بتواند در بزنگاه‌ها تحلیل صحیح داشته باشد و مبتنی بر آن تحلیل، وظیفه خودش را انجام دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این نشست پرسش و پاسخ که بیش از دو ساعت به طول انجامید، در خصوص سوالات دانشجویان پیرامون مسائل بین‌المللی به بیان مقدمه‌ای درباره‌ی جایگاه تعاملات کشور با حدود ۲۰۰ واحد سیاسی دیگر در دنیا پرداخت.

جلیلی تعامل گسترده و سازنده را جزء اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خواند و تأکید کرد رژیم صهیونیستی و آمریکا از جمله استثنائاتی هستند که بر مبنای یک منطق صحیح از این دایره خارج شدند.

وی با بیان اینکه سیاست خارجی تمامی کشور‌های دنیا بر مبنای اهداف، اصول، ارزش‌ها و حقوق آن‌ها شکل می‌گیرد، گفت: نقاط اشتراک و افتراق میان سیاست خارجی کشورها، زمینه‌ی تعامل و تقابل را ایجاد می‌کند و در نهایت منجر به ایجاد فرصت یا تهدید خواهد شد.

عضو شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان عنوان کرد: کار ویژه مهم سیاست خارجی، صیانت از حقوق، ارزش‌ها و منافع یک کشور در استفاده صحیح و به موقع از فرصت‌های به دست آمده در تعاملات بین المللی و همچنین اقدام به موقع در مقابله با تهدیدات است.

جلیلی پس از ارائه مقدمه درباره عرصه تعاملات و تقابل‌های بین‌المللی ضمن اشاره به درخواست مذاکره از سوی مقامات آمریکا، آن را تاکتیکی برای کسب منافع ناشی از راهبرد فشار حداکثری علیه ایران، خواند.

وی با اشاره به تحریم‌های ثانویه علیه ایران، آن را نمونه یک جنگ تمام عیار اقتصادی دانست که برای شکست آن باید دشمن را ناامید کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ناامید کردن دشمن را منوط به تقویت اقتصاد داخلی و جهش تولید خواند و تاکید کرد: از لوازم جهش تولید، جهش در صادرات است و یکی از وظایف مهم دستگاه سیاست خارجی در این حوزه، یافتن بازار‌های صادراتی برای تقویت تولید داخلی کشور است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی درباره‌ی قرارداد راهبردی ایران و چین، ضمن اشاره به سفر رئیس‌جمهور این کشور به ایران در سال ۹۴ و اعلام آمادگی چین برای همکاری‌های راهبردی با کشورمان، اظهار کرد: به دلیل برخی تعلل‌ها و عدم تشخیص درست اولویت‌ها، این طرح پس از گذشت چند سال هنوز در مرحله پیش‌نویس بوده و مخالفت‌های صریح مقامات آمریکایی درباره آن حاکی از نگرانی و احساس خطر آن‌ها از شکست راهبرد فشارحداکثری است.

جلیلی تاکید کرد: این قرارداد نیز همانند سایر قراردادها، چارچوب‌های قانونی خود را طی خواهد کرد.

نماینده رهبرانقلاب در شورای عالی امنیت ملی با توصیه دانشجویان به رصد کردن مواضع دشمنان نسبت به موضوعات مختلف، تصریح کرد: درباره دلیل عصبانیت آمریکا و اظهارات خصمانه مقامات این رژیم نسبت به چنین همکاری‌هایی تحلیل داشته باشید.

جلیلی در این‌باره تشریح کرد: آمریکا بر مبنای راهبرد فشار حداکثری علیه ایران و اِعمال تحریم‌های ثانویه علیه کشور‌هایی که به تحریم‌های او پای‌بند نیستند، می‌خواهد از کم و کیف روابط اقتصادی سایر کشور‌ها با ایران اطلاع داشته باشد تا ضمن تحریم آن کشورها، فشار‌ها بر ایران را به نتیجه برساند.

وی خاطرنشان کرد: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران یعنی شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا و تدبیر صحیح آن است که به لحاظ مختلف از این همکاری‌ها در برابر دشمن صیانت شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->