ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور | اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگار‌های الکترونیک ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟
سرخط خبرها

چند درصد مردم در برابر کرونا واکسینه می‌شوند؟

  • کد خبر: ۴۳۸۳۲
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
چند درصد مردم در برابر کرونا واکسینه می‌شوند؟
تحلیل ظرفیت تولید واکسن جهان نشان می دهد در ۲۰۲۱ میلادی فقط ۲ میلیارد دوز واکسن تولید می شود که برای واکسیناسیون۱۲ درصد جمعیت جهان کافی است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان معتقدند پس از ساخت واکسن کارآمد کووید۱۹، در نخستین سال واکسیناسیون جمعیت جهان، از هر ۱۰ نفر فقط یک فرد در برابر این بیماری واکسینه می‌شود.

تحلیل از ظرفیت تولید واکنس در جهان نشان می‌دهد در صورتی که مقامات بهداشتی اجازه تولید واکسن کووید۱۹ را در آغاز ۲۰۲۱ صادر کنند، فقط ۲ میلیارد دوز واکسن ساخته خواهد شد.

این درحالی است که از ۹ واکسن بالقوه‌ای که اکنون در مراحل آخر آزمایش بالینی هستند، ۷ مورد آن برای ایمن سازی بدن افراد نیازمند تزریق ۲ دوز هستند. به این ترتیب با توجه به ظرفیت تولید واکسن، ۲ میلیارد دوز تولیدی فقط برای ۱۲ درصد از جمعیت ۷.۸ میلیارد نفری کره زمین کافی است.

دکتر کلئو کونتوراودی استادیار مهندسی شیمی در امپریال کالج لندن در این باره می‌گوید: ما باید شفاف سازی کنیم. پس از تولید واکسن همه افراد همزمان به آن دسترسی نخواهند داشت. ظرفیت تولید ما کافی نیست.

محاسبات بنیاد CPI (متعلق به بیل و ملیندا گیتس) نشان می‌دهد حتی اگر ظرفیت تولید واکسن جهان ۲ برابر شود، در ۱۲ ماه آینده و تا پایان ۲۰۲۲ میلادی کمتر از نصف جمعیت جهان در برابر بیماری واکسینه می‌شوند؛ بنابراین محدودیت‌های سفر و فاصله گذاری اجتماعی در سال‌های آینده باید اجرایی شود مگر آنکه پیشرفت‌هایی بزرگ در فناوری تولید واکسن ایجاد شود.
 
 
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->