الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد
سرخط خبرها

حرکت دانشگاه‌ها در مسیرکارآفرینی

  • کد خبر: ۴۶۶۲۹
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
حرکت دانشگاه‌ها در مسیرکارآفرینی
سید حسین موسوی رئیس مراکز رشد دانشگاه فردوسی
موضوع دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم که ارتباط تنگاتنگ‌تری با کارآفرینی دارند جریانی جهانی است که در کشور ما هم شکل گرفته است و دانشگاه‌های کشور در حال حرکت به این سمت هستند. یکی از نمود‌های این حرکت ایجاد مراکز رشد و فناوری دانشگاهی است. در واقع، یکی از اقدامات دانشگاه‌ها در این زمینه ایجاد بستری برای تعریف فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری است که از دل ایده‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان بیرون می‌آید. در همین زمینه، برای نمونه، در دانشگاه فردوسی علاوه بر ۴ مرکز رشد، ۳ مرکز توسعه فناوری هم راه اندازی شده است و چهارمین مرکز توسعه فناوری هم به‌زودی افتتاح خواهد شد. در مجموع، با توجه به ظرفیت‌های شهر مشهد، اقدامات خوب و ویژه‌ای در این دانشگاه در حال انجام است. در واقع، همه دانشگاه‌های کشور دغدغه اشتغال را دارند و شاید بتوان گفت تنها فضا‌هایی که ظرفیت ایجاد اشتغال پویا برای دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری را دارد مراکز رشد دانشگاهی و پارک‌های علم و فناوری است. به همین دلیل، طی سال‌های گذشته، در مجموعه وزارت علوم، نگاه ویژه‌ای به این موضوع در حال شکل‌گیری است و به دنبال کاربردی کردن فضای تحصیلی دانشجویان هستند. حتی در رشته‌های علوم انسانی که در نگاه اول شاید نتوان کاربرد‌های بازار کار چندانی برای آن تعریف کرد، اقداماتی انجام شده است. در واقع، دانشگاه فردوسی اولین دانشگاه کشور است که در آن مرکز رشد تخصصی علوم انسانی نیز راه‌اندازی شده است.
 
علاوه بر این، یکی از نیاز‌های اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان نیز که ارتباط با صنعت و بازار است تا اندازه‌ای از سوی دانشگاه پوشش داده می‌شود. در تلاش هستیم در این حوزه هم نقش‌آفرینی مفیدی داشته باشیم. البته دانشگاه به‌تن‌هایی نمی‌تواند همه نیاز شرکت‌ها را در این زمینه پوشش دهد. دیگر سازمان‌ها و خود صنایع هم باید در این زمینه همکاری مطلوب داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->