تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند
سرخط خبرها

کدام تست کرونا دقیق‌تر است؟

  • کد خبر: ۴۷۵۳۵
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸
کدام تست کرونا دقیق‌تر است؟
اگر با فرد مبتلا به کرونا تماس داشتید، فردای آن روز اقدام به تست نکنید، زیرا خطای تست روز اول بسیار زیاد است.
به گزارش شهرآرانیوز، قابل اعتمادترین تستی که در حال حاضر برای تشخیص کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد، تست PCR است که نتیجه مثبت آن به معنی وجود ویروس است، اما نتیجه منفی آن ممکن است ۴۰ درصد خطا داشته باشد.

به یاد داشته باشید اگر با فرد مبتلا به کرونا تماس داشتید، فردای آن روز اقدام به تست نکنید، زیرا خطای تست روز اول بسیار زیاد است، بنابراین باید به مدت یک هفته صبر کرده و بعد نسبت به انجام تست اقدام کنید، اما در این مدت باید ارتباط خود با دیگران را به حداقل برسانید.

اگر نسبت به ابتلای خود مشکوک هستید، اما علائم شدید ندارید و جز گروه‌های پر خطر محسوب نمی‌شوید، لازم نیست نسبت به انجام تست اقدام کنید، بلکه در خانه بمانید و استراحت کنید.

منظور از گروه‌های پر خطر سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، خانم‌های باردار، افرادی که با سالمندان، بیماران زمینه‌ای و خانم‌های باردار ارتباط مستقیم دارند و افرادی است که در خوابگاه‌ها و پادگان‌ها حضور دارند.

همچنین به یاد داشته باشید برای بیرون آمدن از قرنطینه تست مجدد لازم نیست، کافی است طبق دستورالعمل‌ها رفتار کنید.

یعنی اگر خفیف به بیماری مبتلا شدید، ده روز بعد از شروع علامت، به شرطی که تمام علامت‌ها (به جز حس بویایی و چشایی) بدون دارو از بین رفته باشدو اگر در بیمارستان بستری شدید، دو هفته پس از ترخیص از بیمارستان می‌توانید از قرنطینه خارج شوید.

نام تست سرولوژی و یا آنتی بادی نیز این روز‌ها زیاد به گوش می‌خورد، این تست برای مطالعات جمعیتی مناسب است و تنها مشخص می‌کند که کسی قبلاً کرونا گرفته یا خیر و آنتی بادی در بدن فرد موجود هست یا نه.

این تست تا ۳۰ درصد نیز احتمال خطا دارد و اگر شک دارید که در حال حاضر مبتلا به کرونا هستید یا خیر، این تست به کارتان نمی‌آید.

سی‌تی اسکن ریه نیز برای تشخیص اولیه کرونا و بدون تجویز پزشک خطرناک است و ممکن است تا ۴۵ درصد نیز خطا داشته باشد. این تست، فقط وقتی احتمال درگیری زیاد ریه است، باید انجام شود.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->