نسخه طب ایرانی برای سرطان توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟
سرخط خبرها

کرونا، اهدای عضو در خراسان رضوی را ۵۰ درصد کاهش داد

  • کد خبر: ۵۳۸۴۴
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
کرونا، اهدای عضو در خراسان رضوی را ۵۰ درصد کاهش داد
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امسال به دلیل شیوع کووید۱۹ و آلودگی بخش آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها به این ویروس، آمار اهدای عضو در خراسان رضوی به‌صورت چشمگیری کم بود.

جانقربان-شهرآرانیوز| دکتر ابراهیم خالقی افزود: در سال ۹۸ تعداد اهدای عضو از مرگ مغزی ۱۲۵ اهدا بود که امسال در ۹ ماه گذشته فقط ۳۰ اهدای موفق از مرگ مغزی انجام شده است.


وی با اشاره به اینکه سی‌ویکمین عمل اهدای عضو در سال ۹۹ به‌احتمال فردا انجام خواهد شد، اظهار کرد: ممکن است تا پایان سال برای حدود ۱۰ عمل اهدای عضو از مرگ مغزی موفق شویم که این آمار کاهش ۵۰ درصدی اهدای عضو در خراسان رضوی را نشان می‌دهد.


مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: تعداد مرگ مغزی‌هایی که امسال به ما معرفی شده‌اند، کمتر از سال گذشته نبوده، اما متأسفانه کووید۱۹ و آلودگی بخش آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها به این ویروس امکان اهدای عضو در استان را کاهش داده است.


وی افزود: بسیاری از بیماران ممکن است در ابتدا مبتلا به کووید۱۹ نبوده باشند، اما در مدت بستری در آی‌سی‌یو به کرونا مبتلا شوند و امکان اهدای عضو پس از مرگ مغزی را نداشته باشند.


خالقی خاطرنشان کرد: به دلیل انتشار ویروس کرونا و آلودگی‌ها و تهدیداتی که این ویروس برای دریافت‌کنندگان داشت، در چند ماه گذشته فقط پیوند کبد به دلیل ضروری‌بودن از بیماران مرگ مغزی انجام می‌شد، اما با در نظر گرفتن تمهیداتی، از ماه گذشته پیوند قلب و کلیه نیز در مشهد آغاز شد.


مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اولین پیوند کلیه در ۲۹ آذرماه انجام شد و پس از آن ۲ پیوند قلب نیز در مشهد داشتیم. البته به دلیل مناسب‌نبودن همه موارد مرگ مغزی، پیوند قلب چندان زیاد نیست و از هر 10 مرگ مغزی یکی برای اهدای قلب مناسب است.


وی خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا پیوند قلب و کلیه انجام نمی‌شد و اکنون برای اولین‌بار در دوران شیوع کرونا پیوند قلب و کلیه در مشهد آغاز شده است و تداوم خواهد یافت. گفتنی است پیش از این هم‌زمان پیوند کلیه و پانکراس در مهرماه نیز انجام شده بود و از این پس پیوند کلیه و قلب در مشهد انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->