چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات عربستان سعودی: زائران حج فقط با کارت هوشمند می‌توانند وارد مکه شوند پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته آیا تمدیدنکردن گواهینامه، مانع پرداخت خسارت بیمه می‌شود؟
سرخط خبرها

گاهی تجدید نظر لازم است

  • کد خبر: ۵۸۵۴۸
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
گاهی تجدید نظر لازم است
ملیحه ابراهیمی - روزنامه‌نگار
از سال گذشته تا امروز که کرونا با زندگی پیر و جوان گره خورده است، به راحتی می‌توان تغییر سبک زندگی را مشاهده کرد. این روز‌ها کمتر کسی پای حرف بزرگ تر‌ها می‌نشیند تا پندی بگیرد. انگار یکباره کاربرد تلفن‌های همراه در مقایسه با پیش از گسترش کووید ۱۹ چندبرابر شده است. اضافه شدن لحظه‌ای به کاربران اینترنتی تغییر دیگری است که با کرونا رشد پیدا کرده است.
 
البته نباید نگاهی منفی به این موضوع داشت، زیرا گروهی از این کاربران محصلان ودانشجویانی هستند که از طریق فضای مجازی به تحصیل مشغول اند، عده‌ای با کسب و کار اینترنتی امرار معاش می‌کنند و .... در این میان، افرادی هم هستند که بی هدف صرفا برای سرگرمی و گذاراندن وقت وب گردی می‌کنند. پیشنهاد بدی نیست که در این شرایط تلخ کرونایی که هر لحظه به آمار مرگ ومیر‌های کووید ۱۹ اضافه می‌شود، در رفتار و کردارمان کمی تجدید نظر کنیم. کم نیستند کانال‌های تلگرامی، صفحه‌های اینستاگرامی یا متن‌هایی که در فیس بوک یا واتس اپ رد و بدل می‌شوند و پیام‌هایی انسان دوستانه را هشدار می‌دهند مانند اینکه «باید در لحظه زندگی کرد و از حال لذت برد». در یکی از این پیام‌ها که گاهی روزانه بین هزاران نفر به اشتراک خصوصی یا گروهی، گذاشته می‌شود، چنین آمده است:
 
با ملایمت با یکدیگر سخن بگویید.
عمیق نفس بکشید.
صبورانه کار کنید.
عاقلانه بخورید و بنوشید.
کافی بخوابید.
بی باکانه عمل کنید.
خلاقانه بیندیشید.
صادقانه عشق بورزید.
هوشمندانه خرج کنید.
مرتب و منزه لباس بپوشید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->