شش مرزبان ایرانی آزاد شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک سوم ارزآوری کشور توسط مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود  مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند تحریم‌‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا علیه ایران سردار رادان: حجاب و عفاف موضوع امنیتی و انتظامی نیست استقرار ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد  نشست کمیته اقتصادی مشترک ولایت هرات و استان خراسان رضوی برگزار می‌شود وزیر کشور در مشهد: طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح نشست برگزار کرد وزیر خارجه چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود احمد وحیدی، وزیر کشور وارد مشهد شد (۶ اردیبهشت) اجرای نمایش «تمام نا تمام» در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) عملیات «وعده صادق» و آینده نظم منطقه‌ای صباح زنگنه: اسرائیل به‌دنبال تنش در منطقه است| نیاز به فهم بهتر روابط بین‌الملل داریم صهیونیست‌ها برای سومین روز متوالی به مسجدالاقصی یورش بردند یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه به شهادت رسید همسر شهید سید مصطفی خمینی درگذشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) افکار عمومی جهان مصمم به متوقف‌کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه و کرانه باختری است تأکید فرمانده ارتش بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی و واپایش عملیات ارتش برای اقدام نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
سرخط خبرها

آخرین سخنان القذافی قبل از مرگش چه بود؟

  • کد خبر: ۸۴۸۱۰
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۲
آخرین سخنان القذافی قبل از مرگش چه بود؟
خبرگزاری‌های عربستان از کشف ضبط صوتی خبر دادند که متعلق به دیکتاتور سابق لیبی است و آخرین صحبت‌های خود را در آن ضبط کرده است.

به گزارش شهرآرا، خبرگزاری‌های العربیه و الحدث عربستان اعلام کردند توانسته‌اند به ضبط صوتی دست پیدا کنند که «معمر القذافی» دیکتاتور سابق لیبی در آن آخرین صحبت‌های خود را قبل از مرگ ضبط کرده است.

القذافی در این کاست ادعا کرده است: برای شکستن محاصره شهر سرت (شهری که آخرین پناهگاه او بعد از سقوط طرابلس، پایتخت لیبی بود) یک عملیات انجام خواهیم داد و احتمال کشته شدن من در این عملیات نظامی وجود دارد. اما من برای دفاع از اسلام و مبانی‌اش، اصالت عربی‌ام، اصولم و عدالت خواهم جنگید.

معمر القذافی در ادامه افزوده است: طرابلس به دست نیرو‌های ناتو و تروریست‌های تکفیری سقوط کرد که این نشانه خیانت است، ۴۰ کشور درحال جنگیدن علیه لیبی هستند، زیرا لیبی ۴۰ سال است در مقابل بی‌عدالتی و برای دفاع از حقیقت، عدالت و کرامت جنگیده است.

القدافی در پایان نیز به صفیه، همسرش و عایشه، دخترش می‌گوید ناراحت نباشند بلکه خوشحال و خرسند باشند چراکه او در نهایت شجاعت و ایمان مرده است و در مقابل همه دنیا به کشورش افتخار کرده است.

به دنبال سرنگونی رژیم‌های دیکتاتوری در تونس و مصر، خیزش مردمی سراسر لیبی را فراگرفت. اما این قیام به سرعت تبدیل به جنگ داخلی شد و پس از ۶ ماه در ۱۲ اوت ۲۰۱۱ حکومت معمر القذافی سرنگون شد. اکنون ده سال از انقلاب لیبی می‌گذرد. انقلابی که در ادامه جنبش‌های مردمی در کشور‌های عربی و در پی تحولات عمیق سیاسی در تونس و مصر به راه افتاد. شهروندان ناراضی با اعتراضات خیابانی خواسته خود مبنی بر سقوط حکومت القذافی را آغاز کردند. اعتراضات برخلاف مصر و تونس به درگیری‌های مسلحانه تبدیل شد. معترضان توانستند طرابلس، پایتخت را تصرف کرده و وارد اقامتگاه معمر القذافی شوند، اما القذافی به شهر سرت، زادگاه خود گریخت. سرانجام آخرین پایگاه او نیز به دست معترضان افتاد. او پس از گذشت بیش از چهار دهه حکومت بر لیبی و پس از ماه‌ها درگیری و فرار سرانجام به شکل فجیعی کشته شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->