ناشتا برای کبد چرب چی بخوریم؟ | در وعده صبحانه این ادویه پرطرفدار را مصرف کنید خشمگین نشوید؛ واقعا سکته می‌کنید! تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل به ۸۳ تن رسید (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
سرخط خبرها

ایبوپروفن چیست؟ + فواید و عوارض آن

  • کد خبر: ۸۶۳۰۰
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
ایبوپروفن چیست؟ + فواید و عوارض آن
ایبوپروفن یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی است که برای کنترل درد و همچنین تب استفاده می شود. اگرچه در صورت مصرف مناسب، ایبوپروفن دارویی بی خطر است، اما مصرف آن به طور منظم می تواند موجب بروز برخی مشکلات سلامت بلند مدت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ایبوپروفن نوعی داروی ضدالتهاب غیر استروئیدی است که با اثرگذاری روی برخی از هورمون‌ها منجر به کاهش درد و رفع التهابات در بدن می‌شود. این دارو در انواع مختلف قرص، شربت و آمپول موجود است.
این دارو به کاهش تب، تسکین درد و التهاب ناشی از سردرد، دندان‌درد، کمردرد، آرتروز یا آسیب‌دیدگی‌های جزئی کمک می‌کند. ایبوپروفن برای کودکان بالای ۶ ماه و بزرگسالان تجویز می‌شود.

توجه داشته باشید که بیش از مقدار تجویزشده، این دارو را مصرف نکنید

مصرف درازمدت ایبوپروفن و در دوز بالا می‌تواند ریسک حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد. نباید از این دارو قبل یا بعد از عمل جراحی بای پس قلب (پیوند عروق کرونر یا CABG) استفاده کرد.

مصرف بیش از حد ایبوپروفن سبب آسیب به معده و روده می‌شود. سعی کنید برای تسکین درد، تورم یا تب در کمترین دُز از آن استفاده کنید.

پیش از مصرف ایبوپروفن لازم است بدانید

اگر به ایبوپروفن حساسیت دارید یا تابه‌حال پس از مصرف آن دچار حمله آسم یا واکنش آلرژیک شدید شده‌اید، نباید از ایبوپروفن استفاده کنید.

اگر تجربه ابتلا به یکی از موارد زیر را داشتید، قبل از مصرف این دارو از پزشک یا داروساز خود مشورت بگیرید.

بیماری‌های قلبی، فشار خون،  کلسترول بالا، دیابت یا مصرف سیگار
حمله قلبی، سکته مغزی یا لختگی خون
سابقه زخم یا خونریزی معده
آسم
ناراحتی‌های کبدی یا کلیوی
بیماری‌های بافت همبند مانند سندرم مارفان، سندرم شوگرن یا لوپوس

اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی قرار دارید، پیش از استفاده از این دارو با پزشک مشورت کنید.

اگر باردار هستید، نباید ایبوپروفن مصرف کنید، مگر با دستور پزشک. مصرف این دارو در ۲۰ هفته پایانی بارداری می‌تواند باعث بروز مشکلات جدی قلبی یا کلیوی در جنین و عوارض احتمالی مربوط به بارداری در شما شود.

عوارض جانبی ایبوپروفن

در صورت داشتن علائم آلرژیک به ایبوپروفن (تب، گلودرد، سوزش چشم، اختلال در تنفس، تورم در ناحیه صورت یا گلو) یا واکنش‌های شدید پوستی (کهیر، درد پوست، بثورات پوستی قرمز یا بنفش به‌همراه تاول)، مصرف این دارو را متوقف کنید.

اگر دردی را در ناحیه قفسه سینه احساس کردید که به فک یا شانه‌تان نیز منتقل می‌شود، یا بی‌حسی یا ضعف ناگهانی در یک طرف بدن، تکلم نامفهوم، تورم پا و احساس تنگی نفس داشتید، بدانید که حمله قلبی شما را تهدید می‌کند و سریعاً باید به پزشک یا اورژانس مراجعه نمایید.

منبع: علاج نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->