زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

کاهش خطر سرطان با مصرف کدوحلوایی

  • کد خبر: ۸۷۴۲۴
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰
کاهش خطر سرطان با مصرف کدوحلوایی
کدو تنبل یا کدو حلوایی، نام یکی از میوه‌ها و یا سبزیجات خوشمزه است که بر خلاف نام تنبل، خواصی فراوان را یدک کشیده و می‌تواند با رنگ نارنجی خود در دنیای طب سنتی و گیاهی به دلبری‌های خودش ادامه دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات بسیاری نشان می‌دهد مصرف منظم کدو حلوایی می‌تواند خطر بروز سرطان‌ها را کاهش دهد. کالری پایین آن نیز باعث شده تا جزء بهترین مواد غذایی در دوران رژیم لاغری باشد.

کدو حلوایی منبع غنی از بتاکاروتن است که در کنار دیگر ریزمغذی‌ها در پیشگیری از سرطان‌ها و محافظت از سلامت قلب نقش دارد.

مصرف ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم کدو حلوایی نیاز روزانه بدن به پروویتامین A را تامین می‌کند که برای نوجوانان، خانم‌های باردار و شیرده که نیاز بیشتری دارند، انتخاب خوبی خواهد بود. همچنین خوردن یک تکه کدو حلوایی نیز یک سوم نیاز روزانه به کاروتن را تامین می‌کند.

کدو حلوایی بیش از ۹۵ درصد آب دارد و کم کالری است (۲۰ کیلوکالری در هر ۱۰۰ گرم). این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا کدو حلوایی جزء خوراکی‌های مفید در دوران رژیم لاغری باشد و از طرفی تاثیر پیشگیرانه‌ای از ابتلا به سنگ کلیه نیز دارد.

کدو حلوایی یکی از منابع غنی فیبر نیز محسوب می‌شود که عملکرد مطلوب روده‌ها را تسهیل می‌کند. کدو حلوایی سرشار از پتاسیم نیز هست و تاثیر عالی در تنظیم فشار خون و انتقال پیام‌های عصبی به مغز دارد.

مقدار سدیم پایین در آن نیز باعث شده تا کدو حلوایی برای افرادی که رژیم کم‌نمک دارند، انتخاب خوبی باشد.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->