سد دز پُر شد | احتمال افزایش خروجی سد دز وجود دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آزادراه تهران شمال مسدود شد + علت (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است
سرخط خبرها

فواید خوردن ماهی برای سلامت بدن

  • کد خبر: ۸۷۷۲۶
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
فواید خوردن ماهی برای سلامت بدن
ماهی یکی از سالم ترین غذاهای روی کره زمین می باشد که مملو از مواد مغذی مانند پروتئین و ویتامین دی است. ماهی منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است که برای بدن و مغز فوق العاده مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز، با استناد به مقاله منتشره در مجله نورولوژی، محققان فرانسوی در تحقیق انجام شده و مطالعه ۱۶۲۳ فرد بالای ۶۵ سال، به این نتیجه رسیدند هر چه مقدار استفاده از ماهی بیشتر باشد (از یک تا چهار بار در هفته)، نشانه‌های آسیب در عکس‌های مغز، کمتر دیده شده است. این ارتباط، بیشتر در بین افراد ۶۵ تا ۶۹ سال بود.

به این ترتیب، تحقیقات نشان داده‌اند در افراد بدون سکته مغزی یا زوال عقل، ارتباط معکوس استفاده بیشتر از ماهی با بیماری‌های بیشتر نادر بالینی قلب و عروق، در عکس‌های ام ار آی دیده شده است.

امگا ۳ یک اسید چرب ضروری است که بدن به‌طور جدی به آن نیاز دارد، اما قادر به تولید آن نیست.  امگا ۳ به مقدار زیاد، در انواع ماهی چرب، مانند ماهی آزاد، ساردین و شاه ماهی، روغن گردو، کلزا، کتان و سویا وجود دارد.

گروه فرانسوی دانشگاه بوردو در مطالعه اخیر خود، بر اساس تحقیق نخستین روی انسان و حیوان، اهمیت عملکرد امگا ۳ در مغز (به‌خصوص اسید دوکوزاهگزانوییک) را بررسی کردند.

امگا ۳ فعالیت سیناپس را (که باعث انتقال اطلاعات بین سلول‌های عصبی است)، تنظیم و همچنین،  گلوکز مغز را زیاد می‌کند؛ منبع انرژی اصلی مغز بوده و ضد التهاب است. برنامه غذایی غنی از امگا ۳ مانع توسعه اختلال شناختی، به‌ویژه در مورد حافظه است.

امگا ۳ از ابتلا به افسردگی جلوگیری می‌کند و آن را کاهش می‌دهد. دریافت ناکافی امگا ۳ باعث اضطراب، استرس (دلهره) مزمن و اختلال در رفتار می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->