نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد
سرخط خبرها

رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند

  • کد خبر: ۹۹۱۳۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند
طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

در یک پژوهش، رتبه بندی کشور‌هایی مشخص شد که با مشکل اعتیاد به گوشی همراه روبه‌رو هستند و کشور‌های چین، مالزی و عربستان سعودی به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم قرار دارند.

محققان دانشگاه مک گیل در کانادا، میزان استفاده از گوشی هوشمند را بین سی وچهار هزار نفر در بیست وچهار کشور در سراسر جهان بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ مطالعه کردند و یافته‌های خود را در ژورنال کامپیوتر‌ها در رفتار انسان‌ها منتشر کردند. با کمال تعجب، ایالات متحده آمریکا رتبه هجده را به خود اختصاص داده است، درحالی که آلمان و فرانسه در رتبه‌های پایین فهرست قرار گرفتند. کشور ایران نیز در این فهرست در جایگاه ششم قرار دارد.

مقیاس وابستگی به گوشی همراه به طرز گسترده‌ای برای اندازه گیری اعتیاد به گوشی همراه استفاده می‌شود؛ این امر شامل جنبه‌های مربوط به تأثیر بر زندگی روزمره، استفاده کنترل نشده از گوشی همراه و ترک اعتیاد به گوشی همراه است.

افرادی که در این پژوهش مطالعه شدند بین ۱۵ تا ۳۵ سال سن داشتند و میانگین سنی آن‌ها ۲۸.۸ سال بود و افراد، ۶۰ درصد، را زنان تشکیل دادند. محققان همچنین میزان استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را در هر کشو از ۱۰ تا ۶۰ محاسبه کردند و کشور چین با امتیاز ۳۶ از ۶۰ در بالاترین رتبه قرار گرفت.

دلایل احتمالی این نمرات گوناگون در کشور‌های مختلف، هنجار‌های اجتماعی و انتظارات فرهنگی مرتبط به انگیزه برقراری ارتباط از طریق گوشی همراه است. کشور‌هایی مانند آلمان و فرانسه که کشور‌هایی فردگرا و از نظر فرهنگی سست هستند، باعث می‌شوند کمتر چنین هنجار‌هایی را ترویج کنند.

در مجموع مشخص شد که استفاده مشکل ساز از گوشی‌های هوشمند در سطح جهانی در حال رشد بوده و می‌تواند به عواقب روحی و روانی منجر شود. تیم تحقیقاتی این پژوهش اشاره داشت: «ما یک مرور سیستماتیک از استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را با تمرکز بر بزرگ سالان جوان انجام دادیم، استفاده مشکل ساز از گوشی همراه بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ در سراسر جهان افزایش یافت و ما انتظار داریم این روند ادامه یابد».

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->