نسخه طب ایرانی برای سرطان توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟
سرخط خبرها

واردات گوشت حرام تکذیب شد

  • کد خبر: ۱۰۵۷۷۱
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
واردات گوشت حرام تکذیب شد
سازمان دامپزشکی کشور، با صدور اطلاعیه‌ای در پی انتشار فیلمی از کشتار حرام و غیربهداشتی در فضای مجازی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان با صدور اطلاعیه‌ای در پی انتشار فیلمی از کشتار حرام و غیربهداشتی در فضای مجازی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که فیلم منتشر شده از کشتار حرام و غیربهداشتی مربوط به سال ۱۳۹۸ است و بررسی انجام شده نشان می‌دهد نه تنها چنین محموله‌ای به هیچ عنوان وارد کشورمان ایران نشده است بلکه اساساً سازمان دامپزشکی کشور اجازه واردات لاشه منجمد را به داخل کشور نمی‌دهد.

نکته تأسف بار اینکه بر اساس بررسی صورت گرفته، این کلیپ از اساس و به طور کامل کذب بوده و هیچ مدارکی مبنی بر ورود آن به ایران موجود نیست.

لذا به مردم اطمینان خاطر می‌دهیم که در صورت خرید گوشت از مراکز تحت نظارت دامپزشکی و توجه به برچسب و مهر بهداشتی دامپزشکی ضرب شده بر روی لاشه گوشت دریافتی آن‌ها (هم به لحاظ شرعی و هم به لحاظ بهداشتی) هیچ خطری سلامت آنها را تهدید نمی‌کند.

همچنین از آنجا که بارها متخصصان حوزه علوم ارتباطات و رسانه در تمام جهان تشخیص اصالت برخی ویدئوها در فضای مجازی به لحاظ نداشتن هویت واقعی ناشر و منبع خبر را در استناد به صحت محتوای منتشر شده زیر سوال برده‌اند و نسبت به پذیرش آن و عواقب اجتماعی آن به دریافت کنندگان این دسته محتواهای دروغین هشدار داده‌اند.

لذا از هموطنانی که آرامش خود و خانواده و سایر هموطنان جامعه برای آنها ارزشمند است، استدعا داریم که از هرگونه بازنشر این ویدئوی تماماً کذب که آن هم متعلق به سال ۱۳۹۸ بوده است و همچنین از بازنشر شتابزده سایر ویدئوهای مشابه که فاقد مرجع موثق یک رسانه با هویت مشخص و معتبر است جدا پرهیز کنند.

ضمن آنکه جهت احترام به آرامش خاطر شما هموطنان، سازمان دامپزشکی کشور پیگیری قضائی این اقدام غیراخلاقی که موجب تشویش اذهان عمومی مردم شریف کشورمان می‌شود را بر خود فرض دانسته و متعاقباً اقدامات انجام یافته به اطلاع خواهد رسید.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->