چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات عربستان سعودی: زائران حج فقط با کارت هوشمند می‌توانند وارد مکه شوند پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته آیا تمدیدنکردن گواهینامه، مانع پرداخت خسارت بیمه می‌شود؟
سرخط خبرها

مواردی از عود علائم کووید در مصرف‌کنندگان قرص پاکسلووید مشاهده شد

  • کد خبر: ۱۰۸۲۲۸
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
مواردی از عود علائم کووید در مصرف‌کنندگان قرص پاکسلووید مشاهده شد
مشاهده موارد نادری از عود علائم بیماری کووید-۱۹ در دریافت کنندگان قرص ضد ویروسی پاکسلووید پرسش‌هایی را در میان برخی از کارشناسان مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعه‌ای که پیش از این روی ۱۰۰۰ بزرگسال انجام گرفت، نشان داد که قرص پاکسلووید تولید شرکت دارویی فایزر در پیشگیری از کووید شدید بسیار موثر است، اما در عین حال گزارش‌هایی مبنی بر بازگشت علائم بیماری در بیماران، چندین روز پس از تکمیل دوره پنج روزه مصرف این دارو منتشر شده است.

مشاهده علائم بیماری در برخی از بیماران این پرسش را به همراه داشته است که آیا این بیماران هنوز میتوانند انتقال دهنده بیماری باشند و باید دور دوم دارو را مصرف کنند؟ این درحالیست که سازمان غذا و داروی ایالات متحده هفته گذشته اعلام کرد که مصرف دور دوم داروی ضد ویروسی پاکسلووید توصیه نمیشود و خطر بروز نوع شدید بیماری یا بستری شدن در بیمارستان در میان بیمارانی که پس از مصرف این قرص دچار عود بیماری میشوند، کم است.

همچنین دکتر "مایکل چارنس" از بوستون خاطرنشان کرد که داروی فایزر بر اساس اثربخشی روی سویه دلتا، آزمایش و مجاز اعلام شده است و ممکن است در برابر سویه اُمیکرون کمتر موثر باشد. قابلیت این قرص در پاکسازی ویروس ممکن است در دو سویه دلتا و اُمیکرون به خصوص برای افراد واکسینه شده متفاوت باشد.

شرکت فایزر و سازمان غذا و داروی ایالات متحده گزارش کردند در مطالعه اولیه، سطح ویروس پس از ۱۰ روز در یک تا دو درصد افرادی که از داروی پاکسلووید یا شبه دارو مصرف کرده بودند، افزایش یافته است. این میزان در بین افرادی که از دارو یا شبه دارو مصرف کرده بودند تقریبا یکسان بوده و بنابراین در حال حاضر مشخص نیست که این افزایش سطح ویروس به درمان دارویی مربوط باشد.

به گزارش هلث دی نیوز، همچنین برخی متخصصان اظهار داشتند: توضیح احتمالی دیگر برای مشاهده موارد نادر عود بیماری در میان بیمارانی که قرص پاکسلووید مصرف کرده اند این است که مقدار دُز مصرفی برای سرکوب کامل ویروس در همه افراد کافی نیست. این وضعیت می‌تواند به جهش‌های کروناویروس منجر شود که در برابر دارو مقاوم هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->