برخورد پراید با تریلی در خواف ۲ کشته داشت + عکس اختتامیه پویش "نان و مهر" ویژه دانش آموزان مناطق محروم برگزار شد | توزیع ۶۰هزار صبحانه گرم در ۲۲۰ مدرسه خراسان رضوی خرید ملک ورثه‌ای چه دردسرهایی دارد؟ رییس کمیته امداد: ۳۰۰ هزار میلیارد ریال وام اشتغال به مددجویان داده می‌شود قتل اشتباهی در جنوب تهران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش شد تغییر روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان تصادف شدید خودرو پراید و میکسر در بزرگراه پیامبر اعظم(ص)+تصویر جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود ۱۴۵ هزار گردشگر سلامت به مشهد در سال ۱۴۰۳ مصرف کدام کنسروها ممنوع است؟ طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس کشف ۷۳ فقره سرقت ضبط و پخش خودرو در مشهد دستبرد ۸ میلیاردی به یک ساعت‌فروشی در مشهد ویدئو | فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟ بهترین روش برای نو و تمیز نگه‌داشتن فرش‌ها علت چرخش مچ پا چیست؟ عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید
سرخط خبرها

نامه سرگشاده سفیر صلح سازمان ملل برای حفاظت از پلنگ ایرانی

  • کد خبر: ۱۱۱۲۱۳
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
نامه سرگشاده سفیر صلح سازمان ملل برای حفاظت از پلنگ ایرانی
جین گودال سفیر صلح سازمان ملل متحد در حفاظت از طبیعت و حیات‌وحش، در نامه‌ای سرگشاده خواستار حفاظت از پلنگ ایرانی شد.

به گزارش شهرآرا نیوز - در این نامه اظهار امیدواری شده که جامعه جهانی برای حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض باید فراتر از شرایط سیاسی عمل کند و تحریم‌های اقتصادی ایران را لغو کند تا موانع همکاری بین‌المللی حفاظت و توسعه برداشته شود.

در ادامه این نامه اظهار امیدواری شده که جامعه جهانی متوجه ضرورت حفاظت از پلنگ ایرانی باشد؛ در این نامه همچنین مطالبه آزادی چند تن از فعالان محیط زیست که (با اتهامات امنیتی) در زندان هستند مطرح شده و آمده است که حفظ هر دوی آن‌ها در هم تنیده شده و امید به تشویق کشور‌های منطقه، درسایه تلاش و پشتکار بر این حفاظت نهفته است.

مشارکت مستمر از طریق حمایت فنی و مالی مانند افغانستان به منظور اطمینان از شرایط پایدار حفاظت از دیگر موارد مطرح شده در این نامه است.

بر اساس این گزارش این نامه را تا کنون فعالان محیط زیست و حیات وحش از ۱۴ کشور جهان شامل ایران، ترکیه، روسیه، عراق، ارمنستان، گرجستان، افغانستان، ازبکستان، قزاقستان، آلمان، هلند، مکزیک، کانادا و ایالات متحده امضاء کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->