افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه گل و گیاه در مشهد | شهردار مشهد: این نمایشگاه در سطح کشور یک برند محسوب می‌شود مراسم بزرگداشت روز فردوسی فردا در مشهد برگزار می‌شود(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خطاب به رئیس جمهور: با بودجه ۵۶ همتی نمی‌شود این شهر را مدیریت کرد در یک صدوچهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | فضاآرایی‌های شهری مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۳ بسیار پررنگ خواهد بود سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت روز گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گلایه شهروندان محله مهرآباد مشهد از مجهزنبودن زمین‌های ورزشی راه‌اندازی پنجره واحد خدمات سرمایه‌گذاری خراسان رضوی در مشهد ۶۰ هکتار از زمین‌های بلاتکلیف حاشیه شهر مشهد تعیین تکلیف شد هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط سالم قرار دارد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۹۶۱ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۰ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه شهید کلانتری، هاشمیه و ملک‌آباد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | خودمانی با یک راننده‌اتوبوس خانم برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی «هشت بهشت» در پارک ملت مشهد مقدس + فیلم ارتقاء حوزه مقاومت بسیج شهرداری مشهد مقدس به سازمان بسیج افشای خودکشی ۱۰ نظامی اسرائیلی در ساعات اولیه عملیات طوفان الاقصی تملک ۲۷۰ پلاک از سوی سازمان زمین و مسکن در سال ۱۴۰۲ | اختصاص ۳ هزار میلیارد ریال به حاشیه شهر مشهد
سرخط خبرها

رتبه چهارم خراسان‌رضوی در مهاجرپذیری بین استانی کشور

  • کد خبر: ۱۱۴۸۴۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
رتبه چهارم خراسان‌رضوی در مهاجرپذیری بین استانی کشور
بر اساس تعریف آن دسته از اعضای خانوار‌های معمولی ساکن، گروهی و مؤسسه‌ای که طی پنج سال قبل از سرشماری (۱۳۹۵-۱۳۹۰) به استان محل سرشماری وارد شده‌اند و اقامت گزیده‌اند به‌عنوان مهاجران وارد‌شده  بین استانی طی پنج سال مذکور شناخته شده‌اند.

بیات | شهرآرانیوز؛ در سال ۱۳۹۵، بیشترین مهاجران بین‌استانی به استان تهران (۲۵.۱ درصد) وارد شده‌اند. استان‌های البرز، اصفهان، خراسان‌رضوی و گیلان به ترتیب با مقادیر ۱۰.۱، ۶.۲، ۵.۴ و ۳.۶‌درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. به استان ایلام کمترین مهاجر (۰.۶ درصد) وارد شده است. بعد از این استان، به استان‌های کهگیلویه‌و‌بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، خراسان‌شمالی و زنجان به ترتیب با مقدار درصد ۰.۷، ۰.۹، ۱ و ۱.۲، کمترین مهاجران وارد شده‌اند.

خراسان‌رضوی چهارم در مهاجرپذیری استان‌های کشور

بر اساس تعریف افرادی که طی پنج سال قبل از سرشماری (۱۳۹۵-۱۳۹۰) از استان محل سرشماری خود خارج شده اند و در استانی دیگر اقامت گزیده اند به عنوان مهاجران خارج شده از استان طی پنج سال مذکور شناخته شده اند. در سال ۱۳۹۵، بیشترین مهاجران بین استانی از استان تهران با مقدار ۱۷ درصد خارج شده اند.

استان‌های خوزستان و خراسان رضوی، به ترتیب با مقادیر ۶. و ۵.۲ درصد و استان‌های البرز و اصفهان هرکدام با ۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. کمترین مهاجران بین استانی در سال ۱۳۹۵ از استان‌های سمنان، ایلام و یزد هرکدام با ۱.  درصد و از کهگیلویه وبویراحمد و زنجان به ترتیب با ۱.۳ و ۱.۵ درصد خارج شده اند.

خراسان‌رضوی چهارم در مهاجرپذیری استان‌های کشور

تفاوت بین مهاجران وارد شده و مهاجران خارج شده در یک منطقه معین به عنوان خالص تعداد مهاجران تعریف می‌شود. براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۶۱ درصد از استان‌های کشور مهاجرفرست بوده اند.

استان‌های تهران، البرز، یزد، سمنان و اصفهان به ترتیب با مقادیر ۱۶۶۲۹۰، ۱۰۴۲۳۲، ۳۶۷۴۶، ۳۰۶۴۶ و ۲۴۷۶۳ نفر دارای بیشترین تعداد خالص مهاجرت (مهاجرپذیری) بوده اند و استان‌های خوزستان، لرستان، کرمانشاه، همدان و سیستان و بلوچستان به ترتیب با مقادیر -۸۱۸۵۹، ۶۴۱۲۲، ۳۴۹۲۸-، ۳۲۴۱۸ - و ۳۲۳۲۶ - نفر کمترین تعداد خالص مهاجرت (بیشترین تعداد مهاجرفرستی) را به خود اختصاص داده اند.

پی نوشت: موارد فوق آخرین و جدیدترین آماری است که به تازگی در سالنامه آماری کشور منتشر شده است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->