ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی سهم اندک ادبیات معاصر در دانشگاه مسئله ساده انگاشتن امری به غایت پیچیده | دقایقی پای درددل‌های دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ استاندار نجف در دیدار با هیات رسانه ای ایران: جمهوری اسلامی در زمینه های مختلف پیشرفت دارد | روابط عراق با ایران استراتژیک است + تصاویر گزارشی از جلسه نقد و بررسی کتاب «کارنامه فیاض: مجموعه آثار دکتر علی اکبر فیاض»
سرخط خبرها

ایرانی‌ها در حج چقدر قربانی کردند؟

  • کد خبر: ۱۱۷۱۰۳
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
ایرانی‌ها در حج چقدر قربانی کردند؟
مسئول اجرایی طرح قربانی در حج ۱۴۰۱ گفت: بیش از ۳۸ هزار رأس دام در حج امسال از سوی زائران ایرانی قربانی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از بین ۳۹ هزار و ۶۰۰ نفر زائر ایرانی که در حج شرکت کرده‌اند برای بیش از ۳۸ هزار حاجی، دام قربانی شده است. به گفته عبدالعظیم رضانیا، مسؤول اجرایی طرح قربانی در حج امسال، قربانی توسط ۳۷ ذابح از ۱۶ استان به همراه ۲۳ سه نفر عضو ستادی با رعایت جوانب شرعی انجام شده است.

مسؤول اجرایی طرح قربانی در حج همچنین گفت که هر ذابح در روز عید قربان حدود یک هزار رأس قربانی را ذبح کرده است.

رضانیا اضافه کرد که جمهوری اسلامی ایران اولین کشوری بود که با همکاری بانک توسعه اسلامی وارد طرح متمرکز قربانی شد و تنها کشوری است که سالن اختصاصی برای ذبح دارد و امر قربانی توسط ذابحین ایرانی انجام می‌شود و یک پزشک هم در جمع ذابحین برای انجام امور درمانی حضور دارد.

 قربانی و ذبح دام در حج زیر نظر بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود، روال مصرف و توزیع گوشت‌های قربانی شده نیز طبق توضیح این بانک بر این است که «توزیع گوشت‌های قربانی‌شده پس از معاینه از همان روز عید (قربان) شروع می‌شود. بخشی از گوشت‌های قربانی‌شده به حاجی‌ها و فقیران حاضر در منا داده می‌شود و باقی گوشت‌ها هم از راه‌های دریایی و زمینی به کشورهایی فرستاده می‌شود.»

ایران در حج ۹۸ از عربستان خواست که گوشت‌های ذبح شده را به کشور برگرداند. این موضوع از سوی نماینده وقت ولی فقیه در امور حج پیگیری می‌شد. پیشنهاد این بود که گوشت‌های مربوط به قربانی زائران ایرانی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی در داخل ایران توزیع شود.

در همان سال اما رییس وقت سازمان حج و زیارت پس از مذاکره و توافق با عربستان،   اعلام کرد که انتقال گوشت‌ها به ایران از راه هوایی مقرون به‌صرفه نبوده و کشتی مجهز به یخچال مناسب هم وجود ندارد و به همین دلیل، انتقال گوشت‌های قربانی حجاج به ایران منتفی شد.

گوشت‌های قربانی حج هر سال زیر نظر بانک توسعه اسلامی بین کشورهای محروم توزیع می‌شود، کشورهای چون افغانستان، پاکستان، مالی، نیجر، سودان، سنگال، جیبوتی، سومالی، کنیا، دارالسلام، تانزانیا، کومور، موزامبیک، بنگلادش، موریتانی، گینه، سیرالئون، آلبانی و بوسنی. بانک توسعه اسلامی چند سال پیش یک بار گفته بود که بخشی از گوشت‌های قربانی حج به ایران هم می‌رسد، اما مقامات حج ایران آن را تکذیب کردند و گفتند ایران سال‌هاست پیگیر انتقال گوشت‌های ذبح‌شده توسط زائران ایرانی به کشور بوده، اما تا امروز این اتفاق رخ نداده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->